2777
2789
عنوان

دوستم بهم گف نچسب ناراحت شدم

163 بازدید | 11 پست

تقریبا7 ماهه دوستیم  سر یک قضیه ای امروز بهم گفتن ما فک میکردیم..فلانی یکی دیگ دوستم ) نچسبه اما بعد فهمیدیم  اولش اینجوری بعدش 

احساساتش برای میده اما تو ازاون نچسب تری 

ناراحت شدم چی کار کنم قرار  بوود برن بیرون گفتم نه اینطوری گفتن

گفتم ما فقط دوست داریم س دارم چهار نفره داشته باشیم ولی و اینگار از روی سیاست دوستی نه قلبی !

چه کنم باهاشون دوستم

ولی ی خورده خجالتی ام نمیتونم احساسات بخرج بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که اینقدر بیشعور و بی ادبه دوستت حساب نمیشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
هر کسی بهت هر حسی داد همونو به خودش برگردون،  یِر به یِر

👌

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کسی که اینقدر بیشعور و بی ادبه دوستت حساب نمیشه

نمیدونم .

ولی اخلاقشون طوریه که باهات راحتن و هر مشکلی دارم زود میگن مهم نیس براشون مشکلم چی باشه ولی چرا از اون خیلی ناراحت شدم