2777
2789

سلام خانوما من تو هفته 20 باردارییم. هفته قبل  بدون درد خونریزی زیادی داشتم رفتم دکتر شیاف پروژسترون دادن سونو دادم جفتم قدامی و طول سرویکسم 32 بود و هماتوم نداشتم چن رور استراحت کردم خوب شدم ولی دیشب باز یکم لکه بینی داشتم. بچه اولمه و خیلی میترسم.بنظرتون طبیعیه یا میتونیه مشکل ساز باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استراحت مطلق کن رابطم به کل تعطیل خدا نکرده تهدید به سقطه مواظب خودت باش شیاف واینام مصرف کن انشالا چیزی نیس

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
استراحت کن حتما. اگه ادامه داشت دکتر برو . 

دکتر ک شنبه رفتم  سونو معمولی و واژینال دادم با مامای درمانگاه هم در تماسم. ولی بخدا انگار اونام چیزی حالیشون نی. 

بنظرم کلا نباید ب خودت فشار بیاری  استراحت باش  نزدیکی نکن

نزدیکی ک اصلا نداشتم از اول بارداریمم

استراحت مطلق ک نه ولی خیلی رعایت میکنم در حد کارای ساده خونه رو انجام میدادم ک الان اونارو هم انجام نمیدم از دیشب فقط واسه دسشویی از جام بلند شدم 

نزدیکی ک اصلا نداشتم از اول بارداریمماستراحت مطلق ک نه ولی خیلی رعایت میکنم در حد کارای ساده خونه رو ...

سلام عزیزم من هفته ۱۹هستم تا الان دوبار لکه بینی وخونریزی پیداکردم.توروخدا بگو خوب شدی من دارم میمیرم ازنگرانی