2777
2789
عنوان

بااین علائم آیا باردارم یانه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 23 پست
اصلا قصد بچه دارشدن نداشتم😔😔

😛خب چرا اینجوری 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اصلا نگهش ندارم

چرا اخه؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نمیدونم چه مصیبتی بود

جلوگیری نداشتی....

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
بابامن دوساله ال دی میخورم بخاطر وضعیت تخمدانام یهویی شد

پس سقط کن امکان مشگل دار بودنش هست ‌

یدونه بچه دارم نه آمادگی بچه ی دوم رو دارم  نه کلا اصلا بچه میخوام

اگر سقط کردی،بیشتر مواظب باش باردارنشی گلم ،سقط زیاد خیلی سخته ،بدنت داغون میشه،،انشالا هرچی به صلاح زندگیته پیش بیاد

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

چرا بیخود و بی جهت سقط کنی ، عاقبت خوبی نداره اینکار توکل کن به خدا تا به بهترین شکل زندگیت رو برات رقم بزنه.فکر کن اون بچه الان جز تو هیچ پناه و تکیه گاهی نداره بعد تو میخواد نابودش کنی؟