خانوما میشه لطفا از تجربه زایمان طبیعی یا سزارینتون بگین که راضی بودین یا نه؟ من تا هفته دیگه وقت دارم که تصمیم بگیرم ولی کاملا 50-50 م، نمی دونم چیکار کنم.
اگه کسی هم هست که تجربه دوتاشو داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اگه دکترم بگه طبیعی میتونی بیاری بی شک دردشو میکشم طبیعی میارم چون دردش فقط واسه اون زمانه بعد زایمان راحت میشی با خیال راحت بچتو بغل میکنی بهش شیر میدی ولی سزارین اون آمپول تو کمرش میگن خیلی اذیت میکنه بعد باید تا چند وقت. نیرو کمکی داشته باشی
دکار معاینه میکنه با توجه به اندازه لگن و موقعیت قرارگیری جنین و اندازه سرش میگه میتونی طبیعی زایمان ...
دکترم میگه الان برای معاینه لگنی زوده اما تا الان شرایط قرارگیری جنین و وضعیت جسمیم از نظر قد و وزن مناسبه برای طبیعی. اما گذاشته به انتخاب خودم و باید تا هفته بعد تصمیم بگیرم. برای همین میخوام ببینم بقیه که تجربشو دارن از کدوم راضی بودن
بسلامتی عزیزم شما کجا میخواید زایمان کنید ؟ من اگه دکترم بگه طبیعی میتونی بیاری بی شک دردشو میکشم ط ...
بیمارستان یاس سپید میخوام برم.
تصمیم گیری برام خیلی سخته. از طرفی مامانمم سزارین بوده سر همه بچه هاش و میگن به ژنتیک بستگی داره. اما از نظر قد و وزن و ... ضعیف و ظریف نیستم و ظاهرا مشکلی برای طبیعی ندارم. فقط می ترسم هم دردو بکشم هم آخرش بخوان سزارینم کنن