2777
2789
عنوان

زایمان اول طبیعی بهتره یا سزارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به روحیت  توان بدنیت و شرایط فیزیکیت و تصمیم پزشک داره من علاقه زیادی به زایمان طبیعی د ...

یعنی دکتر معاینت می‌کنه اگه در توانت بود طبیعی زایمان کنی بهت میگه؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

یعنی دکتر معاینت می‌کنه اگه در توانت بود طبیعی زایمان کنی بهت میگه؟

دکار معاینه میکنه با توجه به اندازه لگن و موقعیت قرارگیری جنین و اندازه سرش میگه میتونی طبیعی زایمان کنی یا نه 

البته تو خصوصیا حق انتخاب هست ،بیمارستان دولتی اگه شرایط طبیعی باشه مجبوری باید طبیعی زایمان کنید

بسلامتی عزیزم شما کجا میخواید زایمان کنید ؟

من اگه دکترم بگه طبیعی میتونی بیاری بی شک دردشو میکشم طبیعی میارم چون دردش فقط واسه اون زمانه بعد زایمان راحت میشی با خیال راحت بچتو بغل میکنی بهش شیر میدی ولی سزارین اون آمپول تو کمرش میگن خیلی اذیت میکنه بعد باید تا چند وقت. نیرو کمکی داشته باشی

دکار معاینه میکنه با توجه به اندازه لگن و موقعیت قرارگیری جنین و اندازه سرش میگه میتونی طبیعی زایمان ...

آها از اون لحاظ 

من زایمان زودرس کردم ، یکماه بود سونو نداده بودم فقط با ی معاینه دهانه رحم میخواستن مجبورم کنن به زایمان طبیعی 

برای همین معاینه واقعی زایمان طبیعی رو نمیدونم چجوریاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

زنای نسل قبل رو با الان مقایسه نکنین لگن زنای الان همشون آبکی

😁😅🤣 منم به معاینه زایمان طبیعی نرسیدم برا همین برام سوال بود کنجکاو شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکار معاینه میکنه با توجه به اندازه لگن و موقعیت قرارگیری جنین و اندازه سرش میگه میتونی طبیعی زایمان ...

دکترم میگه الان برای معاینه لگنی زوده اما تا الان شرایط قرارگیری جنین و وضعیت جسمیم از نظر قد و وزن مناسبه برای طبیعی. اما گذاشته به انتخاب خودم و باید تا هفته بعد تصمیم بگیرم. برای همین میخوام ببینم بقیه که تجربشو دارن از کدوم راضی بودن

اتفاقا اصلا این طور نیست. بخیه ای که با طبیعی میخوری صد برابر بدتر از سزارینه. زن داداش من بعد 10 سا ...

بخیه هفت لایه شکم اصلا قابل نقایسه با بخیه لایه سطحی پوبیس و اونجا نیست

بدن اگه بتونه و شرایط باشه طبیعی خوبه در غیر این صورت سزارین

منم از همین می ترسم که دو به شک موندم. طبیعی حتما بخیه داره؟

اگه واقعا شرایط باشه طبیعی بهتره 

منم خدوم باردارم واقعا دوست دارم اگه شرایط باشه طبیعی بیارم

بعدم برش به اون صورت نیست که 

اگه نیاز باشه در حالت بی حسی کامل یه برش میدن 

اونم پوست سطح اونجا واقعا قابل مقایسه با لایه های ضخیم شکم نیست 

بسلامتی عزیزم شما کجا میخواید زایمان کنید ؟ من اگه دکترم بگه طبیعی میتونی بیاری بی شک دردشو میکشم ط ...

بیمارستان یاس سپید میخوام برم.

تصمیم گیری برام خیلی سخته. از طرفی مامانمم سزارین بوده سر همه بچه هاش و میگن به ژنتیک بستگی داره. اما از نظر قد و وزن و ... ضعیف و ظریف نیستم   و ظاهرا مشکلی برای طبیعی ندارم. فقط می ترسم هم دردو بکشم هم آخرش بخوان سزارینم کنن

آستانه تحملت  بالا طبیعی نیست سزارین 

گرچه بنظرم انتخاب  بین بد و  بدتره 

چون هر دو درد داره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دیگه سز بشی بعدیاتم باید سزارین باشه

مگر اینکه V Back  بری که ریسک داره

منکه اولیم سز بود مث چی پشیمونم. گرچه دست من نبود اورژانسی شدم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡