پسرم تو چهار ماه بود که تاهفت.هشت ماهگی بسختی سینمو میگرفت.
الانم دخترم که چهار ماهشه داره شروع میکنه به نگرفتن سینم
بخدا خستم کردم
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
واا مگه میشه؟ گشنش نمیشه که نمیخوره؟ شیر خشک بده ببین میخوره اونو
از گشنگی نمیدونه چی رو کنه تو دهنش.دستاش تا مچ تو دهنشه.اخه شیشه شیر نمیگیره که شیر خشک بدم.امشب ی ذره اب مرغ دادم انقد با ولع میخورد
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
منم از خیلیا شنیدم میگن دارو اثر نداره بخاطر همینم نمیبرم دکتز که از الان تو معدشو پر از شربتای الکی کنم
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اونجوری نیست که اصلا نگیره.اولا هر سه چار ساعت میگرفت الان به زور هر شش هفت ساعت
دختر من از سه ماهگی این طور شد.خیلی باهاش مدارا کردم تا دوباره برگشت. سرپا شیرش میدادم یا میرفتم تو یه اتاق ساکت و تاریک. دکترش میگفت بچه ها تو این سن کنجکاو و بازیگوش میشن و علتش هم همینه.