2777
2789

باورم نمیشه چندروز پیش چتاشونو دیدم دختره هم یه دختر معمولی وفوق العاده مذهبی خیلی حالم بده نمیدونم باید چکار کنم 

شاید نمیدونه زن داره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا مذهبی نمان فقط ابروی مذهبی ها رو بردن وگرنه کسی ک واقعا معتقده دوس پسر نمیگیره حالا این عنتر خانوم میدونه شوهرت زن داره؟

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

تو چیکار کردی بعدش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اون مذهبی نیست

ظاهرش اینطوریه لابد 

اگر بویی از خدا پیغمبر و انسانیت میبرد چنین کار زشتی نمی‌کرد 

نمی‌دونم چی بگم عزیزم قطعا یه مشاور بهتر می‌تونه کمک بکنه   

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

شوهرتو بشون پای فیلم میوه ی ممنوعه هی اون پیرمرده رو تف ‌ لعنت کن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️