2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم پره 😒بهتره سکوت کنم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

شما یه سر تشریف بیارید شرکت ما

ببین چه بلانسبت گاوهایی اینجا هستن

نمیدونم مدال رو به کدومشون تقدیم کنم 😂

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
یا چایی جلوهمه میگرفتن به جزما🫤😂

این خیلی بد بود من همیشه ناراحت میشدم تعارف که میکردن منو آدم حساب نمیکردن یا مامانم نمیذاشت آدم حسابم کنن😂

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
شما یه سر تشریف بیارید شرکت ما ببین چه بلانسبت گاوهایی اینجا هستن نمیدونم مدال رو به کدومشون تقدیم ...

پس تعداد بگو تامدال بیارم براشون به تعداد😂😂😂😂😂

من نمیدونم چرا بعضی وقتا یادم میره ب کوچیکا سلام. خداحافظی بدم وقتی متوجه میشم ناراحت میشم اما واقعا هواسم نیست  خودمم از اونا بودم ک تو بچگی یادشون میرفت بهم سلام کنن خیلی عصبانی میشدم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
این خیلی بد بود من همیشه ناراحت میشدم تعارف که میکردن منو آدم حساب نمیکردن یا مامانم نمیذاشت آدم حسا ...

دیقا🫤

همیشه میگفتن خونه هم چایی نمیخوره زحمت نکش

اگه میخواستم هم دیگ روم نمیشدبخورم😂

پس تعداد بگو تامدال بیارم براشون به تعداد😂😂😂😂😂

عجالتا ۴ تا بفرست اینطرف 😂

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.