2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم پسر بشه

2655 بازدید | 50 پست

بچه ها من میخوام اولین بچم پسر باشه خودم دختر دوست دارم  ولی چون همسرم خیلی عاشق پسره میخوام پسر دار شم از کجا بفهمم میتونم پسر دار شم و چیکار کنم که بچم پسر بشه🙄😊؟

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)

کاش واقعا راهی بود طبیعی صددرصد پسر بشه بچه منم دختر دارم پسر میخوام 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سعی کردم وشد

میشع بگی چجوری

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

تو نت رژیم هست بزن بنویس دفتر و چند ماه رعایت کنید

عطاری هم دارو میده گرمی 

خرنوب و عسل و سیاهدانه مرد بخوره

دم کرده بو مادران زن بخوره 

اقدام از روز ۱۲ تا ۱۶ پری یه در میون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
کاش واقعا راهی بود طبیعی صددرصد پسر بشه بچه منم دختر دارم پسر میخوام 

خیلی خوبه هم دختر داشته باشی هم پسر😍

میگن:عشقی که به گریه رسیده باشه هیچوقت دروغ نبوده....من برات خیلی گریه کردم،خیلی:)
خیلی خوبه هم دختر داشته باشی هم پسر😍

اره خدا از هر دو به هرکی میخواد بده

پودر نخل، سیاهدونه، خرما، فلفل سیاه درسته، گوشت خروس محلی همه رو مصرف کن مرتب به جز هفت روز پریودی ح ...

مرسی🙏😚

تو نت رژیم هست بزن بنویس دفتر و چند ماه رعایت کنید عطاری هم دارو میده گرمی  خرنوب و عسل و سیا ...

ممنونم😊🌱