2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه ازمایش خون دادی و چیزی نبوده پس نگران نباش چون لنفوم رو تعداد گلبولهای سفید تاثیر میذارع ا ...

بله تعداد گلبولهای سفید خونم زیاد بود یعنی لنفوسیت ها اما دکتر گفت در اون حد زیاد نیست، علی رغم مصرف آنتی بیوتیک باز هم کمی تعریق و تب و کاهش وزن و همینطور خارش دارم زیرگلومم کمی متورم شده که سونوگرافی چیزی نگفت، موندم چیکار کنم واقعا

بله تعداد گلبولهای سفید خونم زیاد بود یعنی لنفوسیت ها اما دکتر گفت در اون حد زیاد نیست، علی رغم مصرف ...

ببین عزیزم وقتی تو گره های لنفی ی عفونت چرکی باشع بصورت ندول ظاهر میشه و عفونت ک باشه تکثیر پیدا میکنن ک با عفونت مبارزه کنن ازونور این مکانیسم باعث تب میشه در کل اگه سونو و ازمایش چبزی نشون ندادن نگران نباش بقیه علائمم بخاطر ترس و تلقین شماس

ببین عزیزم وقتی تو گره های لنفی ی عفونت چرکی باشع بصورت ندول ظاهر میشه و عفونت ک باشه تکثیر پیدا میک ...

برای عفونت آنتی بیوتیک مصرف میکنم و تأثیری نداشته ممکنه بخاطر ویروس ملتهب بشن؟ یا در سونو مشخص میشد؟ 

مرسی ازتون، اجرتون با خدا