2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب( فیلر لب)

104 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من دیروز یکشنبه، (یک‌سی‌سی) ژل لب تزریق کردم، الان متورم و خودم این موضوع می‌دونم که طبیعی ورمش، اما یهویی مجلس نامردی برای پنجشنبه دعوت شدیم، سوال اینه تا پنجشنبه ورمش حداقل مقدار کم ورم می‌ره ؟ هرکی که تجربه داشته لطفاً راهنماییم کنه ممنون میشم😍✨

مدیریت باشگاه ورزشی (ROy فیت)✨❣️

من تجربه تزریق ژل لب نداشتم

ولی فیلر زیر چشم و خط خنده زدم،زیر چشمم ۲ روز ورم زیاد داشت داشت،بعدش ورمش معمولی شد و بعد یک هفته هم کبودیش رفت هم ورمش

خط خنده هم بعد دو سه روز ورم شدیدش رفت و بعد یه هفته نرمال شد

احتمالا تا پنجشنبه حدود ۸۰ درصد ورم بره

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه تزریق ژل لب نداشتم ولی فیلر زیر چشم و خط خنده زدم،زیر چشمم ۲ روز ورم زیاد داشت داشت،بعدش و ...

خط خنده کبودی هم داره؟؟؟

مدیریت باشگاه ورزشی (ROy فیت)✨❣️
خط خنده کبودی هم داره؟؟؟

من دو مرحله زدم چون عمیق بود مرحله اول هر طرف ۱.۵ سی سی زدم که کبودیش زیاد بود تقریبا یه هفته هم طول کشید تا کبودیش رفت یه سمتمم بیشتر بود

مرحله دوم بعد یک ماه رفتم هر طرف نیم سی سی زدم اصلا کبودی نداشت،ورم هم نکرد فرداش خوب شد

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...