2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا از آدمایی که عادت دارن بقیه رو مقایسه کنند خوشم نمیاد همون موقع یه جواب در خور میدم دیگه ادامه نده 

و اینکه شانس و سر بود (که اصلا یه استعاره غلط چون دست بالای دست بسیار یعنی  از هرکسی ممکن زیبا تر و بهتر توی همه ی جنبهها و  نمونه واقعی وجود داشته باشه )اگر مبنا رو‌ وجود داشتن شانس بزاریم چرا باید ارتباط مستقیم باهم داشته باشند 

نمی‌دونم والا .. امیدوارم خدا بخت خوب نصیب هممون کنه انشالله 💕

البته من خوشم نمیاد کسی اینطور بگه بهم برمیخوره مثلا یکی میگه بهت میخوره از ابحیت باهوش تر باشی حتی بهمون میگم مثلا تو خوشگل تری( درصورتی که دوقلو همسانیم 👐🏻)

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

میگفتی فزول نباش افزین بچم برو بخواب

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بخدا زشتا خوش شانس ترن

البته عزیزم ی چیزی هم هست . مثلا به نظر من نمی‌تونیم بگیم ی آدمی زشت هست هممون خلق خداییم و زیباییم . وقتی یک شخصی در نظر شما زیبا نیست شاید در نظر دیگری زیبا باشه مثلا مامان من آدمای سفید هرچند قیافه ای که پسند من نیست در نظرش خیلی زیباست اما ی آدمی که خیلی پسند من هست اما سبزه هست مامانم زیاد جذبش نمیشه یا حتی تو کره جنوبی سفیدی یکی از معیار های زیبایی است اما توی آمریکا برنز بودن معیار زیبایی هست 

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند متعال زيباست،زيبايى را دوست دارد و دوست دارد اثر نعمت خود را در بنده اش 

خدا بنده هاش رو زیبا آفریده. خداروشکر 🌸🤲🏻

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )