2777
2789

خانما من چند وقته هیچی نمیتونم بخونم نمیتونم درس بخونم هیچ کاری حوصله ندارم بکنم فقط تو مجازی الکی ول میچرخم چیکار کنممم😭😭 دستم به دامنتتون کمکم کنین

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم این طوری شدم چمونههههه

نمیدونمممم😭😭😭

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >
من خودمم مثل تو هم دست و دلم به هیچ کاری نمیره

😭😭😭

فردا خورشید گرفتگیه یکم انرژیا پایینه این چند مدت ، عادیه

من یه ساله اینجوریممممم

خب شاید دنبال چیز جدید بری

نمیتونم ... دنبال جی برم آخه تازه قرار بود دوباره کنکور بدم و مرخصی بگیرم از دانشگاه ولی نه نرقصی گرفتم نه خوندم کلا حوصله هیچی ندارم 

اره من وقتی پریودم عقب میفته چون کیست دارم بدنم سنگین میشه بشدت چاق میشم شکمم عین نفخ بالا میاد همه عضلاتم میگیره فقط میخام بخوابممممممم همه از پریودی و دردش مینالن من از پریود نشدن😂

وقتی پریود میشم انگار تازه بدنیا اومدم بدون در سالم سرحال سبک شاداب