2777
2789

بابا من یه کنکوری بدبختم از استرس داره نفسم بند میاد

خوندم دارم جمعبندی میکنم اما استرس نمیزاره این 20 روز رو هم خوب پشت سر بزارم از استرس لرزه گرفتم تند تند نفس میکشم 

توروخدا یه راه حلی چیزی بگین من استرسمو کنترل کنم بشینم این اخر اخراهم بخونم زحمتامو هدر ندم

هر روز یه پروپرانول میخورم هیچ فایده ای نداره😭😭😭😭😭😭

فقط بهت بگم ارزش نداره که داری روح و روان و قلبت رو بخاطرش نابود میکنی یکم عمیق تر فکر کن دنیا خیلی جای بدرد بخوری نیست که خودت رو بخاطر کنکور نابود کنی میدونی اون استرس چه بلایی سر بدنت میاره؟ 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن سالم بمونی تا بتونی کنکور بدی  

عزیز من گل من فقط میتونم بهت بگم این میگذره و بعدا این روزا رو فراموش میکنی میون مسائل ریز و درشتی زندگیت 

حالا که خوندی بدون دانسته هات هیچ کجا فرار نمیکنه پس نگران نباش تو مغزت میمونه تا روز کنکور و حتی مدت ها بعد از کنکور

پس استرس چیو داری؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عزیزم یه چیزی میگم خیالت رو راحت کنم. درس و اینا اصلا مهم نیست. دکتراتم بگیری بازم هیچ چی نیست. به خصوص توی این کشور. ۸۰ درصد زندگی کن ۲۰ درصد واسه کنکور بخون

آخراشم هر چی ریلکستر باشی رتبه ت بهتر میشه

استرس سمه برای خودت و موفقیتت

فقط بهت بگم ارزش نداره که داری روح و روان و قلبت رو بخاطرش نابود میکنی یکم عمیق تر فکر کن دنیا خیلی ...

اینارو باید قبل وقتی که میخواستم شروع کنم فکر میکردم

الان من سه ساله دارم زحمت میکشم اینهمه کتاب و کلاس و کوفت و زهرمار 

الان هیچ جوره نمیتونم پا پس بکشم باید موفق شم 😭😭

نمی‌دونم چقدر معتقدی اما مداومت به خواندن زیارت عاشورا خیلی آدم رو آروم می‌کنه 

من روز کنکور یه قرص پروپنالول هم خوردم 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سعی کن سالم بمونی تا بتونی کنکور بدی     عزیز من گل من فقط میتونم بهت بگم این میگذره و بع ...

همش حس میکنم همه چیو فراموش کردم ببین شاید باورت نشه من فکر میکنم کتاب زیستمو نزدیک 50 بار خوندم اما بازم حس میکنم هیچی یادم نیست 😭

اینارو باید قبل وقتی که میخواستم شروع کنم فکر میکردم الان من سه ساله دارم زحمت میکشم اینهمه کتاب و ...

هروقت افکار مزاحم اومد سراغت بگو الان وقتش نیست من الان فقط باید آرامش داشته باشم و درس بخونم

بگو اینا باشه برای بعد هی عقب بیندازشون