2777
2789

مازوخیسم ندارم، یعنی فکر نمیکنم چون کسی منو بخواد کتک بزنه لهش میکنم، از کتک خوردن و تحقیر شدن هم خوشم نمیاد

ولی از مردای جدی و خشن خوشم میاد

یعنی دوست دارم مرد به من غلبه کنه، به شخصیتم 

نمیدونم چطوری بگم 😂 میترسم یه چیزی بگم بد برداشت بشه

شوهرمم مهربون آروم همیشه در صلح، غیرتی دوست ندارم که هست هی میگه با این صحبت نکن با اون صحبت نکن 😒

خوشم میاد مردی جدی باشه و کلاً رفتارای خشن رو دوست دارم

و خوب نیست و میدونم

چیکار باید کرد؟

یا رب آن دِه که آن بِه ...

به مادر پدرت ربطی نداره.فکر کنم تازه ۳۶۵ روزو دیدی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقااا شرایط تو رو داشتم. چی بگم به این مادرو پدرا

خیلی بده خیلییییی

همش دلم میخواد شوهرم بر من احاطه داشته باشه

رفتارای خشن داشته باشه

حالا اینم مهربوووون

چرا پول دادی؟؟فکر کنم خود کاربره افغانی بود..تا پول را دادی قفل کرد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

هرکس که بود من مبنا رو گذاشتم بر اعتماد و صداقت  و الله علیم بذات الصدور

خودش افغانیه وساکن اصفهانه..تو دلت پاکه..ولی تو را خدا تا ایرانی هست کمک نکن به افغانیا

به هر حال موفق باشی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خودش افغانیه وساکن اصفهانه..تو دلت پاکه..ولی تو را خدا تا ایرانی هست کمک نکن به افغانیا به هر حال م ...

از کجا میدونید ساکن اصفهانه؟

من بخاطر رضای خدا دادم، هرکس که بود راضی ام

ان شاءالله براش برکت کنه حتی اگر جریان این نبود

هرچند من ترجیح میدم همیشه بر صداقت و اعتماد فکر کنم

خودش افغانیه وساکن اصفهانه..تو دلت پاکه..ولی تو را خدا تا ایرانی هست کمک نکن به افغانیا به هر حال م ...

ببین عزیزم

من نمیگم شیعه یا سنی،نمیگم مسلمان یا مسیحی 

نمیگم کافر با خدا پرست

من میگم انسانیت 

و اصلا مرز بندی رو قبول ندارم،ایرانی افغانی سوئیسی ژاپنی آفریقایی

هرکس کمک درخواست کنه من در حد توانم کمک میکنم

و بی تفاوت نمیگذرم 

ببین عزیزم من نمیگم شیعه یا سنی،نمیگم مسلمان یا مسیحی  نمیگم کافر با خدا پرست من میگم انسانی ...

عزیزم شما با خدا معامله کردی و خوش ب حال کسی ک با خدا معامله کنه

تو نیکی میکن و ور دجله انداز

ک ایزد در بیابانت دهد باز

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
از کجا میدونید ساکن اصفهانه؟ من بخاطر رضای خدا دادم، هرکس که بود راضی ام ان شاءالله براش برکت کنه ...

چون داخل چند تا تاپیک بوده نظر داده.خاطرم بودش