2777
2789
عنوان

۱۴ سکه برای مهریه نامعقوله ؟

80 بازدید | 7 پست

سلام . من با یه خانومی اشنا شدم از طریق خانواده ام ‌ بهم معرفی کردن . من کارمندم لیسانس حقوق دارم ‌. یه واحد اپارتمانی و یه ماشین دنا دارم . برای ازدواج از خانواده خواستم دختر مناسب بهم معرفی کنن و ایشون رو معرفی کردن. بعد از سه ماه صحبت ، هر دو مون اوکی شدیم ولی وقتی صحبت مهریه شد من گفتم ۱۴ سکه ولی  ایشون خیلی جا خوردن گفتن ۱۴ خیلی کمه و مهریه باید ۵۱۴ باشه .چند روز گذشته و ایشون فقط حرف مهریه میزنن که ۱۴ اصلا معقول نیس و حرف من منطقی نیس . مهریه ۱۴ سکه غیر منطقی و غیرمعقول هست ؟ 

فقط ۱۴ تا سکه یا چیز های دیگه ای هم هست؟

نه ۱۴ سکه . بهشون اطمینان دادم که در طول زندگی هر چیزی به دست بیاریم برای ایشون هم هست و چیزی کم نمیزارم و در طول زندگی خونه یا ماشین ب نامشون میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴ تا سکه کمه بنظرم ولی می شه در کنارش بگید ۱۴ تاسکه با ۳ دانگ خونه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
نه ۱۴ سکه . بهشون اطمینان دادم که در طول زندگی هر چیزی به دست بیاریم برای ایشون هم هست و چیزی کم نمی ...

بله خیلی کمه .

این اطمینان رو الان بهشون بدید . 

۵۰۰ تا هم زیاده .یه حد وسط بگیرید یا علاوه بر سکه چیز دیگری هم بنامشون کنید . 

با هم توافق کنید 

بله خیلی کمه . این اطمینان رو الان بهشون بدید .  ۵۰۰ تا هم زیاده .یه حد وسط بگیرید یا علاوه ب ...

حقیقتا بیشتر از ۱۴ از نظر خودم عاقلانه نیس ‌ . یکی از شرایطی هم که در نظر داشتم این بود که همسر اینده ام با این مقدار مهریه من رو بپذیره‌  . در عوض در طول زندگی چیزی کم نمیزارم . و حتی خونه و ماشین هم ب نام بزنم. ولی از بحث ایشون متوجه میشم دنبال پول و مادیاته نه شخصیت خودم و زندگی . تصمیم دارم که کلا اگه قبول نکردن بهم بزنم 

حقیقتا بیشتر از ۱۴ از نظر خودم عاقلانه نیس ‌ . یکی از شرایطی هم که در نظر داشتم این بود که همسر ایند ...

این تصورات شما درست نبست .

خانم ها هم دقیقا برعکس شما فکر میکنن ، چون بنظرشون مهریه پشتوانه زندگی خانم هست .

۱۴ تا اصلا معقول نیست. 

و اگر با چند تا تعداد سکه بیش تر که فرد مقابلتون برای مهریه خواسته ایشون رو قضاوت میکنید که دنبال پول شما هست و نه شخصیتتون به نظرم اماده ازدواج نیستید .