2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه ..

162 بازدید | 20 پست

وسایلی مثل یخچال و جارو برقی و آب میوه گیری ، غذاساز ، هود ، مخلوط کن ، قهوه ساز کلاوسایلی که برقی هستن 

چه مارک هایی عالین ، قیمتشون مهم نیست کیفیت بیشتر مهمه 

و اینکه لطفاً اگر کسی به تازگی جهیزیه کامل خریده 

میشه لیست وسایلی که واسه داخل آشپزخونه هستش رو لطفاً کامل بنویسه 

ممنون 🌹

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

هود جهازه؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

اگر بیشتریا جواب دادن منم لایک بخونم 

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عقدم همسرم تی وی سامسونگ لباسشویی پاکشوما یخچال هومباردار هیمالیا خریده فعلا 

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
هود جهازه؟

نه عزیزم 😂🤦🏼‍♀️

واسه خودم نیست  این عنوان رو زدم تا بقیه بیشتر ترغیب شن 

حقیقتش یکی از دوستان نزدیکم خونه خریده میخواد واسه خودش کامل کنه (مجرده)

بخاطر همین پرسیدم 😁

نه عزیزم 😂🤦🏼‍♀️ واسه خودم نیست  این عنوان رو زدم تا بقیه بیشتر ترغیب شن  حقیقتش یکی ا ...

ترسیدم اینم اضافه شده باشه😁😁

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

به دوستت بگو خونه مجردی این همه برقی نمیخواد یه غذا ساز همه کاره بخره یه اسپرسوساز  یه ماکروفر هم اگه شاغله خوبه بقیه وسایل بزرگش

من عقدم همسرم تی وی سامسونگ لباسشویی پاکشوما یخچال هومباردار هیمالیا خریده فعلا 

مبارکت باشه عزیزم خیلیم عالی 

والا من دوستم یخچال رو قصد داره ال جی بگیره 

تلویزیون هم از همین مارک ال جی می‌گفت میخواد بخره

کلا با ال جی حال می‌کنه 😄

حالا از من خواست بپرسم ببینم چه مارک هایی خوبه  شاید مارک بهتری پیدا کرد 

مبارکت باشه عزیزم خیلیم عالی  والا من دوستم یخچال رو قصد داره ال جی بگیره  تلویزیون هم ا ...

والا من تجربه استفاده فعلا که ندارم اما اینایی که گفتم خوبه بهش بگو مارک بوش ال‌جی به سختی اصلش پیدا میشه 

یه جارو دیدم جدیدا .بوش سری هشت چهارده تومن خیلی عالی بود وسایل های خرده ریز بوش خوبه .یخچال الجی خو ...

ممنون عزیزم 

لطف کردین بابت پاسخگویی 

والا ماهم ال جی داریم مامانم راضیه ، دوستمم الجی می‌گفت خوبه 

ولی خب میخواست پرس و جو  کنه شاید مارک بالاتری پیدا کنه 😑