2777
2789

خیلی پژمرده شدم دوساله اصلا حوصله لوازم ارایش و ب خود رسیدنو ندارم

این بارداری ناخواسته بدتر داغونم کرده همش خونریزی لثه و دل درد شکم درد قیافمم یجوری شده انگار اسکلت شدم خودم نگاه اینه نمیکنم چ برسه ب شوهرم

حتی چشمامم بی حالت و افتاده شدن

هیچ امیدی چیزی ب زندگی ندارم فقط دارم میگذرونم

اینم از وضع جدیدم ک سقط کردم و سقط نشد الان دکتر میگه ممکنه ناقص باشه بچه بخاطر داروها باید بمونم تا غربالگری اونموقع هم ک میدونم روح کاملا تو بدنش دمیده میشه فک کنم اگ سالم هم نباشه هیچ وقت بتونم سقط کنم دلم نمیاد اگ الانم سقط کنم عذاب وجدان میگیرم ک نکنه سالم باشه

شوهرم قبلا خیلی با عشق نگام میکرد الان ن از بس مدت طولانی من مریض بودم و پژمرده شدم

الانم بحثمونه سر اینکه اون میگه سقط کنیم من میگم ن همه گفتم تاوان میدب بدبخت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند ماهه بود سقط نشد

۸هفته و چند روز

فک کردم سقط شده چون ی عالمه خونریزی داشتم و لخته های بزرگ اما چندروز پیش رفتم سونو زنده اس اما سه بار سونو گرفتن تا دیدنش و صدای قلبشو بزور شنیدن

اگه برنامه محفل امشب میدیدی میفهمدین حتی بچه معلول و اوتیسم هم میتونه نابغه بشه و ما حق نداریم تو کا ...

ی دختر یساله دارم

خودمم بیماری قلبی و میگرن و تیروئید پرکار دارم واقعا توان ندارم

ان شاءالله که سالمه  حتما اگر سقط نشده خواست خدا بوده و خودش سلامت نگهش می داره وقتی هم بیاد ن ...

عزیزم نمیشه ک با ان شالله گفتن دست رو دست بذارم

خودم ی بچه یساله دارم بیماری قلبی دارم میگرن و تیرویید دارم روحیه امم داغونه نمیدونم چیکار کنم بخدا بریدم 

ی دختر یساله دارم خودمم بیماری قلبی و میگرن و تیروئید پرکار دارم واقعا توان ندارم

خدا بهت کمک کنه... بسپر بخدا...

خدا هیچ وقت از توان مون بیشتر ازمون چیزی نمیخواد.

ولی کاش سقط نمیکردی؟ یا حداقل شماها که امادگیشو ندارین روش جلوگیری مطمعن تری میداشتید...

من ده ساله همه راهها رو رفتم ولی باردار نمیشم و مطعنم اینم خواست خداست.

خدا بهت کمک کنه... بسپر بخدا... خدا هیچ وقت از توان مون بیشتر ازمون چیزی نمیخواد. ولی کاش سقط نمیک ...

قرص ال دی میخوردم نمیدونستم آنتی بیوتیک اثر قرص رو میبره برا عفونت سینوس هام انتی بیوتیک مصرف میکردم

ان شاءلله دامنت سبز میشه عزیزم

قرص ال دی میخوردم نمیدونستم آنتی بیوتیک اثر قرص رو میبره برا عفونت سینوس هام انتی بیوتیک مصرف میکردم ...

ببین با وجود تیرویید و قرص ال دی و سقط بازم خدا خواسته که اون کوچولو تو دل تو باشه... یعنی اراده خدا بالاتر از همه اراده هاست. 

ممنون عزیزم.💚

تنها کسی که میتونه حال دلتو خوب کنه خود توهستی...

روزای اخر ماه رمضون از خدا بخواه بهترینا رو بخواه.

رابطت با خدا قوی کن حال دلت هم خوب میشه 

افسردگیت هم میره...

خدا دوای همه درداست..💚.

ببین با وجود تیرویید و قرص ال دی و سقط بازم خدا خواسته که اون کوچولو تو دل تو باشه... یعنی اراده خدا ...

خودم گفتم نگهش میدارم اما شوهرم راضی نیست هرشب داره میگه باقی قرصا رو فردا مصرف کن

تقصیرش هم نیست بیچاره۲۸سالشه انگار۸۰سالشه تموم موهاش از استرس مالی و زندگی سفید شده دندونا همه خراب کبدش مشکل داره میگه اگ برم دکتری کنم قسطا میمونن گردنمون

عزیزم نمیشه ک با ان شالله گفتن دست رو دست بذارم خودم ی بچه یساله دارم بیماری قلبی دارم میگرن و تیرو ...

درسته 

ولی کاری هم از دستت بر نمیاد . کاری که باید رو انجام دادی و نشده 

پس باید کامل بسپری دست خدا

یه قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی یه خانم بود شبیه شما بجه یک ساله داشت شهر غریب با مشکل تنفس و قلب که میخواسته بچش رو بندازه و نشده میگفت الان که بزرگ شده همون بچه چه قدر مایه خیر و برکت زندگیشه

به نظرم توکل به خدا بهترین چیزه حتما خدا بهتر از ما خودمون رو میدونه

بازم شما صلاح خودتون رو بهتر میدونید