2777
2789
عنوان

خیانت خواهرم به همسرش

217 بازدید | 6 پست

سلام 

شب نی نی سایتی ها بخیر 

عنوان یکم جنجالبه اما ابنطور نیست سو تفاهمه 

خوب راستش ۲۷ فرودین تولد شوهر خواهرمه و خواهرم تصمیم داره سوپرایزش کنه و چند روز زودتر تولد بگیره

براش بخاطر همین با دوستاش و خواهر دومادمون هماهنگ کرده که برنامه بچینن برای تولدش 

اما امروز خواهرم بخاطر همین موضوع بیرون بود شوهر خواهرم امد خونمون ( نامزدند فعلا ) از من پرسید خواهرت کجاست گفتم نمی دونم رفتم بیرون 

بعد خواهرم امد گفت کجا بودی گفت رفته بودم بیرون جزوه چاپ کنم که گفت پس جزوه ات کو خواهرم من و من کرد که دستگاهش خراب بود 

خلاصه شبم خونه ما شام بودن دوست خواهرم اس ام اس داد درمورد تولد همسرش که شوهر خواهرم امد برداره گوشی و خواهرم از دستش گرفت 

شوهر خواهرم بد نگاه کرد یه جوری 

حالا من الان به خواهرم می گم اشتباه می کنی بهش بگو فردا براش سوتفاهم پیش می یاد 

چون داری دوست های همسرت هم هماهنگ می کنی شاید مشکل پیش بیاد که خواهرم گوش نمی کنه 

ولی من نگرانم کمی براش 

خواهرم قده یکم اصلا حرف منو گوش نمی کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه خواهر شوهر خواهرت در جریان سوپرایز نیست فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
چرا ولی نمی دونم شاید من الکی نگرانم

عزیزم نگرانیت به جاست ولی وقتی سوپرایز اتفاق بیفته اونموقع خواهرت میتونه توصیح بده و بگه که خواهرت هم در جریان بود فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی باز آدما باهم متفاوتن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل