2777
2789
عنوان

با این شوهر عوضی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 61 پست
فدای سرت بزار اینقد بخوره بمیره  تو چرا حرص میخوری  اعصابم خورد شد

اخه پس من وبچم چی چرا باید این عوضیو تحمل کنیم خودش هر گوهی میخواد میخوره اونوقت من میخوام برم بیرون باید چند بار بهش بگم تا راضی شه ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون ثبات خلق داره؟ مثلا دمدمی مزاجه یا معمولی؟ بعد از کتک و توهین کردن از کارش پشیمون میشه؟ رواب ...

با رفیقاش دوستاش خوبه بعد دعوا هم دیگه اصلا نمیگه من چرا اینو زدم یا ناراحتش کردم منو مقصر میدونه قبلا اینطور نبود 

بله ولی فکر میکردم ترک میکنه ادم میشه

آخه این چه فکر وذهنیت بدیه...طرف معتاده میگن زن بگیره ترک میکنه 

طرف مشروبخواره میگن بره سر زندگیش ترک میکنه

طرف چش چرونه و حیظه میگن زن بگیره پاک میشه

با رفیقاش دوستاش خوبه بعد دعوا هم دیگه اصلا نمیگه من چرا اینو زدم یا ناراحتش کردم منو مقصر میدونه قب ...

حتما مشاوره حضوری برید ...اینجا بهتون کمکی نمیشه 🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
مگه میره اونقد بیشعوره 

خب خودتون برین یا تلفنی مشاوره بگیرین..بالاخره یه فرد متخصص باید بهتون کمک کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱