2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چیزی که من از این بیماری میدونم اینه به شدت به استرس ربط داره به کم خونی کمبود ویتامین دی هم ربط داره ی جور ضعف سیستم ایمنی بدنه که گلبول‌های سفید خون فولیکول مو رو ی دشمن شناسایی میکنن و بهش حمله میکنن در واقع مشکل پوست و مو نیست مشکل ضعف سیستم‌ایمنی بدنه 

این بیماری تا سال ۹۵ هیچ درمانی نداشته یعنی درمان خوب ی سری درمان بودن که رو خیلیا جواب نمیداده رو ی سری افراد کم جواب می‌داده و بسته به سطح بیماری داشته یعنی کسانی بهتر جواب میگرفتن که موهاشون کم ریخته بوده ولی اکثرا کورتون داشته خود کورتون هم خیلی عوارض داره و تا ی زمانی جواب میده و متاسفانه بعضی وقتا این بیماری نسبت به کورتون هم مقاوم میشه

سال ۹۵ تو کلمبیا ی پروفسور ی درمان بهتر براش پیدا میکنه این قرص در واقع سیگنال هایی که گلبول‌های قرمز می‌فرستند تا مو رو از بین ببرند رو قطع میکنه تو ایران سال ۹۷ یا ۹۸ این قرص اومد تا بازار