2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ی چشم پزشک صحبت کردم 

گفت هیچ درمانی نداره

فقط حسایت خودته که باعث میشه شدید بشه و روی دیدت تاثیر بزاره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

مال من بقدرررری شدید شده که   حد نداره یکی از  مهمترین‌مشکلاتم اینه  ..قبلا   لکه های بی رنگ  میدیدم الان  تیره شدن لکه ها  و    یه علامه   چیرای دیگه میبینم مثل  جرقه زدن چشمم(نمیدونم‌متونت میشی   چی میگم‌یانه))

بشوت ب نور  حساس شدم    توی  روشنایی زیاد  یه علامه چیرای لولیده توی هم میبینم  نمیدونم از کجاش بگم برات 

تو چیا میبینی و علتئنت جیه

من با ی چشم پزشک صحبت کردم  گفت هیچ درمانی نداره فقط حسایت خودته که باعث میشه شدید بشه و روی ...

آخرش که چی ما که نمیخواهیم لکه سیاه جلو چشممون باشه یعنی این همه علم پیشرفت کرده برای این درمانی نیست وقتی دکتر گفت درمانی نداره خیلی بهم ریختم

دکتر  بعد از معاینه چشمم بمن گفت بخاطر ضعیف بودن چشمت هست و این که درمانی نداره 

چشم خیلی ضعیف نیست ولی چشم چپم خیلی مگس پران دارم هر زمان چشمم خسته بشه مطالعه زیاد داشته باشم یا تلویزیون بیشتر میشه

آخرش که چی ما که نمیخواهیم لکه سیاه جلو چشممون باشه یعنی این همه علم پیشرفت کرده برای این درمانی نیس ...

فقط باید نادیده بگیریشون من  همیشه و هر لحظه جلو چشممه      یه عاللللنه خطوط   جلو چشمام رژه میده همیششششه

آخرش که چی ما که نمیخواهیم لکه سیاه جلو چشممون باشه یعنی این همه علم پیشرفت کرده برای این درمانی نیس ...

ببین منم ی دوره ای خیلی روی اعصابم بود 

اما بهش دقت نکن 

دکتر به منم گفت برای همه همینطوره شما دقت میکنی پررنگ میشه ی جور بار روانی یه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

دکتر به من گفت عصبی هست

مال منم یکسره هست متاسفانه

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡