2777
2789
عنوان

کسی لیفت و پروتز سینه کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم برای اینکه بگم راضیم‌ یا نه زوده اما تا الان اوکی بوده دکتر رضا کریمیان اگر هزینه برا ...

سلام میشه اگه دوست داشتین هزینه عمل رو بگین و اینکه چند روز بستری بودین حتما همراه لازمه یا نه.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسم کرم ترمیم کننده چیه و راضی هستین ؟

وقتی زخم تازه بود استراتامد

الان استراتادرم برای جای زخم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سلام میشه اگه دوست داشتین هزینه عمل رو بگین و اینکه چند روز بستری بودین حتما همراه لازمه یا نه.مرسی

حدود ۱۰۰ میلیون

فقط یه شب

آره حتما همراه لازمه 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
جای زخمش بعدا خوب میشه؟

فعلا که هست

ولی میگن به مرور کمرنگ میشه

البته بیشترش زیر سینه اس

کوچیک کردی؟ 

نه

ترمیم کننده چه مارکی زدین عزیزم 

فداتون شم سلام

دکتر به من کرم اسکار استاتیک داده. من کلا بد زخم هستم و گوشت اضافه میارم، اینجا گوشت اضافه نیاوردم شکر خدا ولی خط زخمم اونقدر که خودم دلم بخواد محو نشده. البته من پروتز کردم و الان اون زیر رو خوب نمیبینم 😅😅😅، با آینه نگاه میکنم😅

من بد زخمم، برای من طول میکشه خوب شه، همین که گوشت اضافه نزده خیلی هم راضی ام

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من چون جراحیم گسترده اس دو تا خریدم گرد برای نوک سینه  و تی شکل برای زیر سینه  مستقیم ا ...

امیدوارم که از جراحیتون راضی بوده باشین و هرچه زودتر سرحال بشین. جراحی شما سنگین بوده، مال ما خیلی محدودتره. از لای باز درب اتاق دکتر، جای بخیه خانم‌هایی که جراحی‌شون مثل شما بود رو دیدم. 🙈🙈🙈🙈🙈.

۱۵ فروردین دکتر گفت گن رو دیگه نپوش، از ذوق از همون مطب دکتر درآوردم، کمی تو لابی نشستم منتظر دوستم،احساس لختی کردم، رفتم تو دستشویی دوباره پوشیدم 😅😅😅😅😅 آخه بعد جراحی سینه سفت و گرد و خوشکل میشه نیاز به سوتین اصلا نداره، ولی ما پروتزیا بخاطر سوتینهای خوشکل پروتز میکنیم 😅😅😅😅😅

گن سینه تو تنِ من پوسید، ۲۴ ساعته تنم بود، یا که شستم سریع خشک کردم که بپوشمش. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
فداتون شم سلام دکتر به من کرم اسکار استاتیک داده. من کلا بد زخم هستم و گوشت اضافه میارم، اینجا گوشت ...

سلام عزیزم به سلامتی و دلخوشی 

اره منم بد زخمم پی حتما همین ترمیم کننده خوبه 

سلام عزیزم خوبی اون روز بهت گفتم دوسدارم عکستو ببینم ولی من اصلا تاالان سایت برام بالا نیامد ازوسط ماه رمضان نی نی سایت گاهی اصلا بالا نمیاد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️