2777
2789
عنوان

نوزاد ۷ روزه

201 بازدید | 19 پست

پسرم ۷ روزشه نیم‌ساعت به نیم ساعت همش شیر میخواد 

پستونکم‌نمیخوره فقط شیر خودمو مبخواد 

از صبح تا شب فقط سینم دهنشه

طبیعیه بنظرتون یاذببرمش دکتر

طبیعیه بابا

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

9 ماه گرسنه بوده تازه شیر پیدا کرده 

مثل ماه رمضان ک افطاری پر خوری می کنیم😅

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
مگه فکر کردی چقد میتونه بخوره. طبیعیه. بذار کامل بخوره. مگه شیر کافی نداری؟

چرا. شیرمم‌خوبه ولی همش دوست داره دهنش باشه 

خیلی وقتا اصلا شیرو قورتش نمیده ولی باز نمیزاره ازش جدا کنم

منو رسما کرده پستونک  فقط بچه بغلم نشستم هیچکاری نمیتونم بکنم

7 روز شده ولادت داشتی  الان باید استراحت کنی  نه به فکر کار باشی 

که متاسفانه بچه نمیذاره بخوابی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
منو رسما کرده پستونک  فقط بچه بغلم نشستم هیچکاری نمیتونم بکنم

بچه کوجیک همینه منک حتی وق نمیکردم برم حمام بخدا میرفتم هول هولکی برمیگشتم از اون ور همش جیغ میکشید حتی دسشویی هم وقت نداشتم بخدا داعم جفتش بودم تا چهل روز همین بساطم بود حتی ناهار شامم درست نمیکردم چون واقعا همش چسبیده بود بهم یا شیر میخواس یا اینکه باید میخوابوندمش ارومش کنم

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓