2777
2789
عنوان

خانوادم دارن به زور میبرنم شمال😑

287 بازدید | 26 پست

خونه داریم اونجا من نمیخواستم برم،بابام امشب اومد گفت همه میریم کسی حق مخالفت نداره، بابا من ۲۰ روز دیگه کنکور دارم😭

اصلا حوصله مسافرت ندارم

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.

سلام دوستان لطفاً اگر میشه جواب منم بدید 

من یک ماه هستش از قرص ال دی برای تاخیر در پریودی استفاده میکنم 

امروز برای اولین بار لکه دیدم 

روزه و نمازم حکمش چیه؟

ببخشید استارتر.

"متاهل و متعهد💍"کسی جز استارتر جواب نده.

برو یکم حال و هوات عوض میشه 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خوبه برات اتفاقا الان نزدیک کنکور نیاز به ریلکس کردن داری

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
سلام دوستان لطفاً اگر میشه جواب منم بدید  من یک ماه هستش از قرص ال دی برای تاخیر در پریودی است ...

تاپیک کنکور این اسی کجا قرص ال دی شما کجا

واقعا ندیدی؟

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

برو عشق حال کن بابا قبل کنکور حال هوات عوض میشه. حالا من همسن تو بودم به این برکت همشونو به زور میبردم بیرون 😂😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
عزیزم ۲۰ روز ب کنکور شمالللل؟ رشتت چیه ؟درسخونی عزیزم؟ الان باید ۱۲ ساعت بخونی شمال چیه😐

عزیزممممم میبینی که خودمم ناراحتم ولی کاری از دستم برنمیاد

پشت کنکور تجربیم

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.