2777
2789

من مشاور خانواده ام عزیزم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا بگو تا گوشی رو بدم بهش

میدونی مشکل زیاد دارم

میخوام باهاش یکم مشورت کنم

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

حالا بگو تا گوشی رو بدم بهش

مثلا من حرف مردم خیلی روم تاثیر میزاره

الان دوازدهمم 

احساس میکنم هیچکی دوسم نداره

یا بچه هامون ازم بدشون میاد

راستش تیزهوشان درس میخونم

حجم درسا خیلی زیاده

برای همین همیشه بغض دارم

الان بیشتر

دوست دارم زودتر تابستون بشه

خیلی زود گریم میگیره

اینا برای چیه؟ 

چجوری درستشون کنم؟ 

راستی چند سال پیش هم همینجوری بودم که هیچکس دوسم نداره الان دوباره اینجوری شدم ولی با این تفاوت که خودم رو مقصر میدونم

میگم حتما عیب از خودمه

و خیلی غصه میخورم

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

مثلا من حرف مردم خیلی روم تاثیر میزاره الان دوازدهمم  احساس میکنم هیچکی دوسم نداره یا بچه ها ...

عزیزم شما طرحواره طرد شدگی داری حتما باید بری پیش مشاور .وکتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو بخون .ولی الان یه چیزی بهت میگم دائم با خودت تکرار کن .بگو من برای خودم کافی هستم .من برای خوب بودن نیاز به کسی ندارم .من قوی هستم .ارتش من تک نفره هست

مثلا من حرف مردم خیلی روم تاثیر میزاره الان دوازدهمم  احساس میکنم هیچکی دوسم نداره یا بچه ها ...

فشار درسی زیادی روته و توی روحیت اثر گذاشته...شاید توی کودکی این حس رو بهت دادن که دوست داشتنی نیستی یا در صورتی که درس بخونی و کار خاصی انجام بدی دوست داشتنی و قابل قبول هستی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
فشار درسی زیادی روته و توی روحیت اثر گذاشته...شاید توی کودکی این حس رو بهت دادن که دوست داشتنی نیستی ...

میدونی از بچگیم مامان بابام چون تک فرزند بود خیلی لوسم کردن

برای اینکه عزت نفس داشته باشم و روحیم قوی بشه چیزی پیشنهاد  میکنی؟ 

میدونی از بچگیم مامان بابام چون تک فرزند بود خیلی لوسم کردن برای اینکه عزت نفس داشته باشم و روحی ...

عزیزم شما تو سن بلوغی تا حدودی طبیعیه سعی کن خودتو دوست داشته باشی و اهمیت به نگاه و رفتار کسی ندی

1
5
10
15
20
25
30
35
40