2777
2789
عنوان

سلام مامانا لطفا به دادم برسید

76 بازدید | 13 پست

من آزمایش بتا دادم

اول ۲۰۰ بود بعد شد ۱۸۰

بعد ۱۹۲

بعد ۹۰۰ امروز هم ۲۳۰۰

دیروز رفتم سونو واژینال گفت ساک هست ولی دفرمه هست خونریز هم دارم ۳ روزه

دکتر گفت برو سقط میشه اینکه بتا داره می‌ره بالا چیه پس

استرس منو داره میکشه؟؟

تجربه مشابه داشتین؟؟

انشالله که چیزی نیست ولی احتمال اینکه مشکل داشته باشه زیاده ممکنه سقط بشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین سقط بشه بزارطبیعی پیش بره

خودت رونسپربه دست دکترا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خواهرم ۵ روزخوریزیشدید داشت لخته لخته.  ولی بچس سقطنشد الان ۲ سالشه صبر کن.  سقط نکن

نه من که سقط نمیکنم

دکتر چی گفت بهش ؟؟

نگفت خونریزی از چیه؟؟

آخه ساک بارداری تو سونو زده دفرمه است

خوب داره بتا می‌ره بالا 

ببین برای همین میگم کاری نداشته باش

قدیم این دکترانبودن کل شهریاروستاشاید۵تانازابود

الان کل کشور۵تاشایدبتونن بدون مشکل بزان😁😂

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه من که سقط نمیکنم دکتر چی گفت بهش ؟؟ نگفت خونریزی از چیه؟؟ آخه ساک بارداری تو سونو زده دفرمه اس ...

,بشگفتن میخوای سقط کنی.   بچت تو لوله است.  ولی.  استراحت کرد و اصلا سقط نکرد بچشم.   شیطونه.  نگران نباش اگه قسمت بود میموند اکه نه یکی دیگه بجاش میاد من دوتا سقط داشتم به یه نوزاد فوتی ولی خدا شکر بچه سالم خدا داد 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم