سیاه_چاله138 مدیر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 648 عنوان خیلی بده ک وقتی فکر میکنم جایی جز نی نی سایت برا درد و دل و کمک یادم نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 33 پست =((((((((( خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀 1403/01/19 | 20:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shakibaak عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 803 میدونی خودمم دلم میخاد بمیرم برا همین وظیفم بود بعنوان یک انسان از خودکشی منصرفت کنم من ته راهشو رفتم بارم دیدم زنده ام متاسفانه خیلی امید داشتم پوچ شدنقدر سلامتیتو بدون
سیاه_چاله138 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 648 تازه رفتم ماسک بخرم فروشنده ی جور نگام کرد قلبم شکست شهر زندگیم هیچ جوابی نگرفتم باید بسازم و بسوز ... عزیزم میشه بگی مشکلت چیه خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
shakibaak عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 803 چرااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکروز شده و داره گسترش پیدا میکنه راهی نیس جز سوختناز نگاه های مردم بیزارم
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15711 منم حتی اینجا هم سعی میکنم خیلی حرفارو نزنم. فقط خیلی دلم میگیره میام میگم دلم گرفته
سیاه_چاله138 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 648 من که دیگه خونه هیچکس نمیرم چون همه اشون حسود و پر از کینه هستن بعد یکسالم میبینیشون هرچی زخم بهت می ... کاش ی جایی بود ک مارو قبول میکردن جمع میکردیم میرفتیم خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15711 تازه رفتم ماسک بخرم فروشنده ی جور نگام کرد قلبم شکست شهر زندگیم هیچ جوابی نگرفتم باید بسازم و بسوز ... عزیزم چرا. چی شد اینطوری شد
سیاه_چاله138 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 648 نکروز شده و داره گسترش پیدا میکنه راهی نیس جز سوختن از نگاه های مردم بیزارم چطوری این بیماری رو گرفتی خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
سیاه_چاله138 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 648 عمل اشتباه هیچ راه درمانی نداره؟ خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
سیاه_چاله138 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 648 واس بضی موارد داره واس مورد من خیر عزیزممم نمیدونم چی بگم ک از غمت کم بشه ولی از خدا میخام برات معجزع کنه ب حق این روزای عزیز خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
عاشقتنهایی عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 15711 دیدم مرگ هم منو گردن نمیگیره💔 عزیزم میدونم خیلی دلت پره. واقعا ناراحت کنندست. نمیدونم چی بگم. ولی. فقط میتونم بگم واسه اروم شدن دلت. خودتو بسپار دست خدا.