2777
2789

الان 9 ماهشه وقتی میشینه میاد سمت جلو با دستش تعادلشو برای یه مدت کوتاهی حفظ میکنه خیلی نگرانم حس میکنم خیلی دیر شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از اوایل ٨ماهگی نشست دیگه بدون کمک.

دوستان راس میگن همه که مثل هم نیستن

الان دخترم تازه رفته تو ٩ ماه اصلا سینه خیز نرفت اما الان داره یاد میگیره چهاردست و پا بره 

میره رو زانو خودشو میندازه جلو دو قدم میره اما کامل نشده هنوز چهاردست و پا رفتنش

درعوض آخر سه ماهگی غلت میزد و قل میخورد.

به نظرم یه دکتر ببرش ممکنه کمبود ویتامین دی باشه که با دارو حل میشه. البته فقط ممکنه. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تپلا اکثر کاراشون دیرتر از بقیه ست.تعادلشونو سخت حفظ میکنن.

نگران نباش به نظرم.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

دختر منم ٩ماهشه ٩۵۰۰ وزنشه .

نگرانی نداره عزیزم بالاخره همه بچه ها راه میوفتن

دخترم از ۶ماهگی دندون دراورد هرماه یکی الان که نه ماهشه ۴تا دندون داره 

تازه بالا درنیاورده هنوز هرچهارتاش پایینه

درصورتی که اول باید دوتا پایین بعد دوتا بالا دربیاره

واسه همین میگم همه بچه ها مثل هم نیستن.

چنتا دندون داره الان؟ اگه تاحالا درنیاورده احتمالا کمبود ویتامین داره درغیر این صورت مشکلی نیست.

عزيز هيچ مشملي نداره 

هيچ  دو يثبچه اي مثل هم نيستن 

حتي دوقلوها

نگران نباش همينكه يكم خودشو ميگيره يعني داره تلاش نيكنه 

كم كم درست ميشه 

دختر منم همينجور بوده 

اخر ده ماهگي شروع به نشستن كرد 

قبلش تعادل نداشت 

دكترم گفت هيچ عجله نكن بزار بچه خودش ياد بگيره 

خدايا آن ده ,كه آن به