2777
2789
زیتونی و دودی دودی پررنگتر باشه به نظر من خیلی قشنگ میشه بدون دکلره بقیه رنگا تقریبا قهوه ای میشن

فرمولشو میتونی بگی عزیزم؟ از هر کدوم چه مارکی چه شماره ایی بزنم؟ وسه اینکه قرمز یا هویجی یا زرد نشه چی کار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام یه سوال ازتون داشتم شما قلب بچتون خوب شد؟ بچم این مشکلو داره دارم از استرس میمیرم دکترا فقط میگ ...

داروهاشو دکتر قطع کرد دیگه فشار ریه ش نرمال شده اما سایز سوراخ هیچ تغییری نکرده به ما هم گفتن دیگه هر ۳ ماه اکو بدید اگر سوراخ همینطوری بی آزار بمونه که هیچ اما اگه بره به سمتی که دریچه آئورتشو شل کنه مجبور میشیم عمل کنیم و به احتمال خیلی زیاد عمل قلب باز وسه ما بدبختی اینه زیر آئورتشه سوراخه وگرنه که نهایتا با آنژیو بسته میشد از شما چی ؟

داروهاشو دکتر قطع کرد دیگه فشار ریه ش نرمال شده اما سایز سوراخ هیچ تغییری نکرده به ما هم گفتن دیگه ه ...

سلام ممنون که جواب دادی 

قلب بچه من بین دو دهلیزی بسته نشده و سوراخش ۶ میله دکترش گفت هر سه ماه یه بار ببرمش اکو فعلا که ۱۵ روزشه من اصلا از این بیماری هیچی نشنیدم خیلی نگرانم دکتر بچه من گفت تا ۴ سالگی بسته نشه انژیو میشه 

داروهاشو دکتر قطع کرد دیگه فشار ریه ش نرمال شده اما سایز سوراخ هیچ تغییری نکرده به ما هم گفتن دیگه ه ...

سلام خوبی مخاستم ببینم فیبروم تو عمل کردی .منم اینترامورال 8سانته.اگه عمل کردی پیش کی بوده ؟

کاش گاهی نگاهی بکنی مهدی زهرا(س)
سلام ممنون که جواب دادی  قلب بچه من بین دو دهلیزی بسته نشده و سوراخش ۶ میله دکترش گفت هر سه ما ...

احتمال زباد بسته میشه تازه ۴ سالگی آنژیو میشه آنژیو خیلی راحت تر از قلب بازه دختر من خدای تکرده اگه خوب نشه باید عمل باز بشه نگران نباش