2777
2789
عنوان

از گسر فامیلمون خاستگاری کردم=((((

787 بازدید | 68 پست

اینقدر پشیمونم ک حد ندارههههه اصن نمیدونم چطور خودکو از این منجلاب بیرون بکشم ک نگه دم دمی مزاجم

مستقیم خاستگاری نکردم گف از کی خوشت میاد دیگه ول نکرد تا گفتم . حس میکنم غرورم خرد شدع برا همین اصن نمیخاااامش حاضر نیستم زیر منت برم از طرفی فهمیدم اصن مناسب هم نیستیم=(((((((((((((((((((((((

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتراف نکنید 

بمیرید از عشقش ولی اعتراف نکنید 

من یه همچین حماقتی کردم و عین چی پشیمونم 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بگو دروغ سیزده بود با تاخیر 🤣

خدایااا چطور بگم و خلاص شممممم

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
ریدی خاهرم ریدی آبم قطعه

خدایا منو فسیل کن از دست عقل ناقصم

اعتراف نکنید  بمیرید از عشقش ولی اعتراف نکنید  من یه همچین حماقتی کردم و عین چی پشیمونم& ...

میشه تویی ک تجربه داری یه راه خوب بزاری جلو پام تورو خدا