2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چندش بودنش نگم موقع گذاشتن ی کم سوزش داشت ولی بعدش بی حس شد بعدش که رفتم سونو از تنبلی تخمدان خب ...

چه عالی 

منم اگه بتونم حتما انجام میدم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_1w7z.jpg

تاجالا دیدی کسی برای سردرد زالو بندازه و خوب بشه؟؟

برا تنبلی چشم دیدم خانومه گذاشته بود ولی نمیدونم تاثیری داشت یا نه

روی پیشونیت میخوای بذاری؟ ردش میمونه ها...

من تنبلیم خوب نشد چون اصلا خوب شدنی نیست ولی تا چند ماه فولیکول بالغ داشتم و از کیست خبری نبود

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا تنبلی چشم دیدم خانومه گذاشته بود ولی نمیدونم تاثیری داشت یا نه روی پیشونیت میخوای بذاری؟ ردش می ...

اره گفتن باید پشت گوش و پیشونی بندازم

اما وحشتناک میترسم

ولی خب باورت نمیشه من از سی روز ماه ۲۸ روز سردرد شدیدم و دقیقا مثل یه تیکه گوشت کنار خونه

تازه عروسم خیر سرم

جلو شوهرم خجالتم میشع

اره گفتن باید پشت گوش و پیشونی بندازم اما وحشتناک میترسم ولی خب باورت نمیشه من از سی روز ماه ۲۸ رو ...

رو پیشونی نذار اگه جاش بمونه قشنگ نیست ولی پشت گوشات بذار.بخواد تاثیر کنه اونجام تاثیرشو میذاره.چندشه ولی به امتحانش می ارزه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رو پیشونی نذار اگه جاش بمونه قشنگ نیست ولی پشت گوشات بذار.بخواد تاثیر کنه اونجام تاثیرشو میذاره.چندش ...

امیدوارم فایده داشته باشه

برای خلاصی از سردرد این اخرین شانسمه