بچه ها من خودم زیادی ناامیدم از نتیجه هراس دارم از اینکه نشه و ... میدونم شاید امسال نرسم و کلا شاید نشه دیگه این واقعیت دنیاست ممکنه اتفاق بیوفته حتی اگه هزار بار درروزم بگی من امسال قبول میشم حدود هشتاد روز دیگه تا کنکور تیر مونده من یه درخواست دارم هم از خودم هم از شما رفقا بیاین نجنگیده نبازیم ؟ ها ؟ اصلا شکست بخوریم ولی نه بودن تلاش کردن ؟ میخوام حداقل اگه باختم برا خودم نظم ایجاد کنم برا خودم برنامه نویسی و یادبگیرم اصلا آزمایشی کنکوری باشم نظرتون چیه ؟ اینطوری اگه امسال شکست بخوریم سال بعدم میشه مث امسال اما اگ عوض بشیم نظم ایجاد کنیم و برنامه بریزیم میتونم حداقل سال بعد موفق باشیم لپ کلام میاین نجنگیده نبازیم ؟ من خودم بعد این تاپیک میرم برنامه میریزم و شروع میکنم نه اینکه همین هفته یه دفعه دوازده ساعت بخونم نه میرم یه برنامه هشت ساعته منطقی میریزم و باعشق اجراش میکنم 🌱❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.