2777
2789
عنوان

تربیت زنان و مردان اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 80 پست

پسردایی خودم تک پسره ٢۶سالشه پول توجیبی از باباش میگیره حالا اومده میگه برین خاستگاری برام.اخه نه سربازی رفتی نه کارداری ماشینت هم بابات برات خریده چجور میخای خرج زن وبچه بدی 

خدا دی بسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از اساتید دانشگاه که تحصیل کرده امریکا هستن میگفت که دلیلی که مدیران در کشورهای پیشرفته هر روز کم سن تر و جوانتر میشن نشان دهنده همین سرمایه گذاری والدین و نظام اموزش و پرورش در اون کشورهاست

کشورهایی مثل فرانسه و کانادا و انگلیس و خیلی جاهای دیگه حتی در سطوح بالا ی مملکت شون مجوانگرایی دارن مطمینا اینا با پارتی نیومدن به اون جایگاه برسن از کودکی برنامه ریزی شده براشون

برادر دوست من سال هاست تو امریکا زندگی می کنه.دوستم می گه وقتی میاد ایران از جوونای این جا تعجب می کنه که تو چه توهمی از زندگی زندگی می کنن.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

باید از نیروی ذهنی و قدرت فراگیری در سنین کودکی استفاده کرد متاسفانه تو کشور ما بعد از گذروندن دانشگاه تازه بفکر میوفتن که وارد بازار کار بشن یا مهارت کسب کنن که خیلی دیره همین مهارت رو باید از کودکی یاد داد به بچه ها تا حداقل 20 سال صرفه جویی زمانی بشه

برادر دوست من سال هاست تو امریکا زندگی می کنه.دوستم می گه وقتی میاد ایران از جوونای این جا تعجب می کنه که تو چه توهمی از زندگی زندگی می کنن.

دقیقااا به همین دلیل زندگی در همچین کشورایی برای ما سخته چون یه سری فانتزیای ذهنی دارییم نسبت به زندگی

با توجه به شناختی که از این سایت دارم مسایل تربیت کودک معمولا اولویت اخره بیشتر مادران گرامی در گیر داستان های تخیلی و خیانت و مادرشوهرن متاسفم واقعا کاش بجای فرزنداوری بیشتر به فرزندپروری اهمیت میدادییم

با توجه به شناختی که از این سایت دارم مسایل تربیت کودک معمولا اولویت اخره بیشتر مادران گرامی در گیر داستان های تخیلی و خیانت و مادرشوهرن متاسفم واقعا کاش بجای فرزنداوری بیشتر به فرزندپروری اهمیت میدادییم

شاید اگر کمی از این جنگ های توهمی دست برمی داشتن می تونستن وقت بیشتری برای تربیت فرزندانشون بذارن و شاید فرزندان بیشتری هم به دنیا می اوردن و از وجودش لذت می بردن.

یکی از دوستان با تجربه من در اوایل زندگی مشترک به من گفت خودت رو درگیر دعواهای قوم شوهر نکن چون اونوقت چشم باز می کنی و می بینی تمام عمرت رو صرف این کار بیهوده کردی و هم سلامتت رو و هم شوهرت و هم زندگیت رو باختی.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

یک نگاهی به جدول ای کی یو که توسط سازمان های بین المللی ارایه شده بندازیید کمترین مال خاورمیانه و افریقاست این یعنی چی یعنی ما خنگیم نههههههه یعنی اهمیتی برای اموزش و کشف استعداد ندارییم ما مصرف کننده هستیم مصرف کننده نه تنها اجناس بلکه مصرف کننده تکنولوژی هایی که کشورهای دیگه بما عرضع میکنن