2777
2789

جو که اصلا خوب نیست سرده

کاچی با روغن حیوانی.تخم‌مرغ تو روغن حیوانی با زرده عسلی

سویق گندم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا رو‌نمیدونم 

ولی قشششنگگگگ استراحت کن 

بخواب اصلا ب حرف بقیه گوش نده که ای من دو روز بعد پاشدم و فلان 

فقط خوب استراحت کن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 

چیز های طبع گرم بخور چیزهایی که نفخ داره نخور

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

سردیجات و حبوبات سعی کن کم بخوری نفخش‌هم‌ خودتو اذیت میکنه هم بچه شیر میخوره اذیت میشه. 

اب و مایعات شنیدم ک کمترباید بخوری چون شکمت پرنشه با اینچیزا و‌بزرگ نمونه، 

کسی شنیده اینو!؟؟؟

زنداییم میگفت اصلا اب نخورده و‌شکم نداره حالا☹️😫

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

اونا رو‌نمیدونم  ولی قشششنگگگگ استراحت کن  بخواب اصلا ب حرف بقیه گوش نده که ای من دو روز ...

دقیقااا همش درسته 

و اینکه تردد نکن با ماشین جابجا نشو زیاد مخصوصا ده‌روز اول یکی مجبور شد مسافت۶ساعته بره بخیه هاش جوش نمیخورد و خیلی اذیت کرد 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

شیرینی کم بخور چون خونریزی رو زیاد میکنه بخیه هم دیر جوش میخوره  زرشک شوید پلو  سبزی پلو خورشت آلو و غذاهای کم چرب بخور لبنیات تا ۲ هفته نباید بخوری   دوغ کشک پنیر ترشی شور تندی زیاد سبزی و پیاز خام کلم خام خبوبات که خیس نشده باشن فست فود برای زن شیر ده ممنوعه 

اونا رو‌نمیدونم  ولی قشششنگگگگ استراحت کن  بخواب اصلا ب حرف بقیه گوش نده که ای من دو روز ...

نه زایمان قبلمم تا۱۰روزکامل استراحت کردم فقط درحدحمام و دستشویی پامیشدم یایکم توخونه قدم میزدم اما بعدروزدهم مامانم و مادرشوهررفتن و منووشوهرم بودیم دیگ مجبورشدم خودم اشپزی و...کنم

سردیجات و حبوبات سعی کن کم بخوری نفخش‌هم‌ خودتو اذیت میکنه هم بچه شیر میخوره اذیت میشه.  ...

من زایمان قبلم فقط ابمیوه و کمپوت و چای کمرنگ بانبات میخوردم یادم نمیادآب خورده باشم فقط واسه داروهام میخوردم

دقیقااا همش درسته  و اینکه تردد نکن با ماشین جابجا نشو زیاد مخصوصا ده‌روز اول یکی مجبور شد مسا ...

نه جایی نمیرم بااون وضعیت.فقط شایدتابهداشت برم و کشیدن بخیه هام که این دوتا واجبه همراه بچه باشم که شیربخوره

شیرینی کم بخور چون خونریزی رو زیاد میکنه بخیه هم دیر جوش میخوره  زرشک شوید پلو  سبزی پلو خ ...

فست فودکه به هیچ عنوان تااون ده روزاول نمیخورم بایدغذاهای مقوی بخورم.