2777
2789
عنوان

🟠🟠🟠کنکوریهای تجربی 🟠🟠🟠

327 بازدید | 54 پست

سلام، میخواستم اگر کسی میاد بهم شبا گزارش بدیم ساعت بیداری و خوابمون و ساعت مطالعمون رو این باعث میشه که استمرار داشته باشیم و نوسانی نخونیم 

اگر موافقید بگید از امشب بهم گزارش بدیم و سعی کنیم صبح ها زودتر بیدار شیم 

من ساعت بیداریم 6 و نیم هست میخوام زودتر بشه و ساعت مطالعه هم بیشتر کنم اگر کسی پایه هست بگه مرسی❤️😍

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پایممممم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

تل دارم فقطط/:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

سلام من دبیر کنکورم اگه میخوای میتونی به من گزارش کار بدی من دانش اموزهای خودمم میدن

ممنون ازتون اره خیلی هم خوبه اجازه میدید؟ 

ایول خوبه اسمت چیه  همین جا گزارش بدیم تو تاپیک

تاپیک و درینجا وقت گیره یه گروه تو تلگرام داشته باشیم اونجا گزارش بدیم هماهنگ کنیم

تاپیک و درینجا وقت گیره یه گروه تو تلگرام داشته باشیم اونجا گزارش بدیم هماهنگ کنیم

اره دیگ تو نی نی سایت هم نیایم ولی شاید بعضیا خوششون نیاد نمیدونم موافقن یا نه؟