2777
2789

چراا عزیزم چی شده

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بیماری ؟

بعدش هم خودکشی کنی که چی بشه بدتر از قبل خانواده ات رد اذیت شن

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
چراا عزیزم چی شده

من وسواس و پانیک دارم

نمی تونم از خونه زیاد دور شم

۸ ساله مسافرت نرفتم

قراره اخر هفته بریم شمال ولی استرس دارم نمی دونم چکار کنم

کل زندگی من همیشه تو ترس و استرس و بی پولی بوده

من وسواس و پانیک دارم نمی تونم از خونه زیاد دور شم ۸ ساله مسافرت نرفتم قراره اخر هفته بریم شمال و ...

عزیزم منم پانیک داشتم ولی خوب شدم اونم با دکتر رفتن دارو خوردن هیچ چیزی نشد نداره

ای کاش میشد به عقب برگشت💔