2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماهت😂

اقا این حبیب چی داره تو عاشقش شدی😒😂🤧

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اقا این حبیب چی داره تو عاشقش شدی😒😂🤧

نمیدونم

یه احساس دلی هس دیگه

چی بگم والا😂😂

اولین بار فیلم شبی که ماه کامل شد رو دیدم این احساس در من پدیدار گشت😂😂

دیدی؟؟ 

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

نمیدونم یه احساس دلی هس دیگه چی بگم والا😂😂 اولین بار فیلم شبی که ماه کامل شد رو دیدم این احساس ...

اره دیدم اما تو اون فیلم خیلی ترسناک بود تو چجور عاشق شدی فکرکردم بعد دیدن لیسانسها عاشق و دلباخته ش شدی😂

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اره دیدم اما تو اون فیلم خیلی ترسناک بود تو چجور عاشق شدی فکرکردم بعد دیدن لیسانسها عاشق و دلباخته ش ...

خودمم نمیدونم چرا😂😂

شاید باورت نشه اصلا لیسانسه ها ندیدم😂😂

خودمم نمیدونم چرا😂😂 شاید باورت نشه اصلا لیسانسه ها ندیدم😂😂

واقعا حتما ببینش مطمئنم از عشقت منصرف میشی👈🏻🤰🏻😂💔(وقتی با انه میگردی)

واقعا حتما ببینش مطمئنم از عشقت منصرف میشی👈🏻🤰🏻😂💔(وقتی با انه میگردی)

عشق من دیگه محکم شده با این راحتیا منصرف نمیشم 💔♥

تو دیگه چرا حامله میذاری؟؟😂😂😑

متاهلی یا مجرد؟ 

عشق من دیگه محکم شده با این راحتیا منصرف نمیشم 💔♥ تو دیگه چرا حامله میذاری؟؟😂😂😑 متاهلی یا م ...

مثل انه متاهلم😂

فرزند نداری؟  ببخشید من فضولم😂😂

نه شش ماه هست ازدواج کردم🙂