2777
2789
عنوان

شما هم باهام هم نظرید یا نه؟ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 21 پست

عزیزم ما با هم ازدواج کردیم که به همدیگه عشق بورزیم بی توقع دشمن ک‌نیستیم زندگی ک همش بخای با سیاست و توقع و این چیزا نکهداری بدرد نمیخوره تمام محبتمو پای همسرم میذارم و اونم همینطور اصلا از کسایی ک موذی ان بدم میاد عشق باید بی غل و غش باشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

شاید من بی سیاست ترینم ،محبت میکنم محبت میبینم تنها حرفی که اوایل ازدواج زدم این بود. به همسرم هر چقدر محبت کنی دو برار میبینی از من ،همه چی رو میگم هیچ چیز ندارم پنهان عین یه مادر خواهر همسر دوسش دارم،گریه میکنم از اذیت ها میگم اونم پیش من گریه میکنه درد و دل تنها سیاستمون اینه خونمون و به کسی نمیگیم چه خبره داخلش به هیچ کس

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته ؟

شعور خوبی داری

میفهمی که ازدواج یعنی شراکت در همه چیز یعنی روح و جسم

و اینگونه شراکت با کلک نمیتونه دوام داشته باشه

صادق باش که اگه طرف نفهم هست همین الان شراکت رو بهم بزنی

اول از همه برو دست بابا و مامانت رو ببوس که گلی کم نظیر پرورش دادن

خوشبخت بشی که حتما هستی و میشی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
شاید من بی سیاست ترینم ،محبت میکنم محبت میبینم تنها حرفی که اوایل ازدواج زدم این بود. به همسرم هر چق ...

افرین

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
آره خب درسته؛ من خودم طرف مقابلم هم همین نظرو داره و خب واقعا وقتی توی رفتاراش و کاراش عشق رو میبینم ...

چی بهتر از این که بی منت و بدون هیچ چشم داشتی بهم عشق بدید عزیزم 

عشقتون پایدار❤️

مرسی عزیزدلمممم💙 22 سالمه

انشاالله همه قدرتو داشته باشن

اگه نداشتن هم مهم نیست چون هر کسی قد شعورش میفهمه