2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

85 بازدید | 13 پست

ببخشید کسایی که اسم نیکا رو تو فامیل دارن یا بچه خودشون هست لطفا بگید کسی مسخره نمیکنه بگه ریکا،..... یا کسایی که باران اطرافشون هست بقیه مدام میگن بارون؟ 

لطفا جواب بدید مهمه باید اسم انتخاب کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخواد مسخره کنه هر اسمی رو مسخره میکنه.

راهش اینه محکم بایستی و بگی درست صدا بزنن.

دختر من باران هست.

فقط یه نفر گفت بارون که با تذکر ما درست شد

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
شما باران دارید تو اطرافیان؟ راضی هستن؟ خود بچه راضی هست؟

باران من ۱۰ سالشه

همههههه از شنیدن اسمش لذت میبرن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
کسی که بخواد مسخره کنه هر اسمی رو مسخره میکنه. راهش اینه محکم بایستی و بگی درست صدا بزنن. دختر من ...

خیلی لطف کردی جواب دادی عزیزم، ببخشید گل دخترت چند ساله هست؟ الان واقعا راضی هستی؟:خود دخترت اسمش رو دوست داره؟ فامیل قشنگ اسمش رو میگن مخصوصا تو روزهای بارانی

نه عزیزم تا حالا نشنیدم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
خیلی لطف کردی جواب دادی عزیزم، ببخشید گل دخترت چند ساله هست؟ الان واقعا راضی هستی؟:خود دخترت اسمش رو ...

بالاتر نوشتم گلم.

حدود ۱۰ سالشه

خواهرش هم بهار هست.

هم خودشون و هم خودمون و همه اطرافیان از شنیدن اسمشون واقعا لذت میبریم.

همیشه بهش میگم باران رحمت خداست❤️

تو بهترین هدیه خدایی🥰