2777
2789
عنوان

این برای کادو تولد خوبه؟

631 بازدید | 31 پست

اولین تولدشه‌ ک باهمیم‌

بنظرتون خوبه؟

قیمتشم ۹۳۰

چون باکسش قشنگه میگم

اینو باز باید توی باکس دسته دار بزارم؟

همین کافیه؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ی چی خاص بخر براش

چی مثلا؟

سنشم کم نیست ۲۵ سالش میشه 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی مثلا؟ سنشم کم نیست ۲۵ سالش میشه 

انگشتر عقیق دراگون

طراحی چهرش همراه با ی خطاطی قشنگ(میتونی بدی با خطاطی برات شعر بنویسن یا تومار عاشقانه چیزی بنویسن)

ازاین گردبند چوبی یا رزین که عکس چشم طرف روشه یا دستبندش فقط زنجیرایناش نقره باشه

ازاین پکا که ساعت انگشتر کیف پول فندک داره کامل ازیه برندباشه

گیتار

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

انگشتر عقیق دراگون طراحی چهرش همراه با ی خطاطی قشنگ(میتونی بدی با خطاطی برات شعر بنویسن یا تومار عا ...

اوووه‌ در اون حد نمیتونم هزینه کتم

گیتار و ... خیلی گرونه واقعا

نهایت ۱۵۰۰ میتونم خرج کنم

بعد اینکه سلیقه نیست این چیزا زیاد، ولی طراحی چهره خوبه ک عکس خوبی ندارم ازش زیاد

چرا من نمیفهمم این چیه ؟🥲💔 آها فهمیدم ست کیف و کمربنده؟

اره ست چرم گاویه

اسی این باکسش خیلی قشنگه ولی نمیدونم چرا این تصور رو دارم باکس به این قشنگی رو باز کنه بعد ببینه کمربنده میخوره تو ذوقش..

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

ی ۵۰۰ بزار روش ی ساعت بخر 

همیشه اپل واچ دستشه

بنظرت با دوتومن میشه ساعت خوب گرفت؟

این خوبه یه ماگ حرارتی هم بخر تو سایتا سرچ کنی سفارش میدی عکس خودش میندازن روش بعد آب جوش بریز تو ماگ عکسش ظاهر میشه قیمتشم صدو خورده ای من واسه داداشم سفارش دادم جالب بود

چی هست؟ از کجا سفارش دادی؟

سفارش ندادم هنوز

کمربند و کیف پول جیبیه‌

بنظرت چی خوبه؟