2777
2789
عنوان

مشاور کنکوری هست ؟ ی سوال دارم

114 بازدید | 15 پست

من از ۴ صبح بیدار میشم واسه درس خوندن ولی متاسفانه هرچی مطلب رو میخونم تو ذهنم نمیره و نمیفهمم چی میگه حتی نمیتونم تکرارش کنم اون مطلب رو تو همون لحظه 

اشکال در چیه ؟

فک میکنم کمی ادب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته بیدار میشی 4 صبح؟  یکی از دوستامم همین جوری بود چند روز اول میگفت هر چی میخونم نمی‌فه ...

۲ روزی هست 

ولی کلن همین مشکلو دارم

فک میکنم کمی ادب 
اموزش درسی با دبیرا ارتباط نگیری مفهومی نخونی حفظ  کردن فایده نداره فرمول زیاد هم بده باید ...

پشت کنکوری ام مدرسه نمیرم 

این مفهومی خوندنی ک میگین چ جوریه 

میشه با ی مثال بگین

فک میکنم کمی ادب 
پشت کنکوری ام مدرسه نمیرم  این مفهومی خوندنی ک میگین چ جوریه  میشه با ی مثال بگین

مثلا برای درس زیست من خودم فیلم شعبانی شاکری میبینم از طریق کمیک انیمیشن کل مفهومو بهت منتقل میکنن کلی نکات تو مشق شبشون هست...اینجوری دیگه تصاویر تو ذهنت میمونه

منم قبل مثل تو بودم خودمو میکشتم همه چیو حفظ میکردم ولی سر دو هفته یادم میرفت...وقتی فیلماشونو دیدم الان همه چی یادم میمونه...

مثلا برای درس زیست من خودم فیلم شعبانی شاکری میبینم از طریق کمیک انیمیشن کل مفهومو بهت منتقل میکنن ک ...

الان تایم واسه فیلم دیدن ندارم ک

فک میکنم کمی ادب 

یادش بخیر

منم ۴صبح بیدار میشدم ک برنامه سنگینمو بتونم ببندم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)