2777
2789
عنوان

شما بگین من با بابام چیکار کنم

101 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من پدرم تا الان هرخاستگاری برام اومد بدون اینکه خانوادشم بشناسه جواب رد میده دیگه واقعا نمیکشم هرچی بهش میگیم فکر کن میگن این بده اون فلانه این بهمانه واقعا نمیدونم چیکار کنم هرکی هم باهاش حرف میزنه گوش کن نیست ک نیست دیگه نمیدونم چیکار کنم 

با خواستگار مورد علاقه فرار و تمام

واقعا من دیگه نمیدونم چیکار کنم یبار تو زندگیم با یکیش موافقت کردم خیلی تلاش کردم براش اون تلاش نکرد و تمام شد ضربع بزرگی خوردم افسردگی گرفتم واقعا نمیتونستم اون همه حرف بقیه رو تحمل کنم که این همون بود ک میخواستی چرا رفت ینی دیگه حتی نمیخندیم همش فکر همش گریه تا اینکه بعد. یکسال عاشق یکنفر شدم الان که با خانواده در میون گذاشتم پدرم همین اول گفت نه یه دندست نمیخام دوباره ضربه بخورم به همین خدا دیگه نمیتونم تحمل. کنم که پدرم برام تصمیم بگیره حتی نظر منو نمیپرسه میگه اخرین نظر تویی به زور میخاست بدم یکی دیگه چند بار خودکشی کردم اما نشد اخه دیگه خسته شدم زندگی من همش شده گریه واثعا نمیتونم اینبار ضربع بخورم چون به بدترین شکل خودمو میکشم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.