2777
2789

ببخشید این موضوع رو بیان میکنم چون واقعا محبور شدم 

خانوما منو همسرم طبیعی جلوگیری میکنیم بعد جدیدا همسرم میگه دوس داره ک موقع ار... ضا شدن ا.. ب من.. ی رو بریزه داخل چون میگه خیلی حس بهتری میگیره اونطوری . از طرفی هم بچه نمیخوایم ب نظر شما اگه از قرص ال دی ضدبارداری استفادت کنم اوکیع؟ یا امکان بارداریش هست؟ 

و اینکه ایا شما همسراتون بوده اینجوری بخوان؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۳ ماه اول ک قرص میخوری احتمال هست باردار شی باید از روش دیگه ای هم استفادا کنی.

دوم اینکه فقط تا ۳ سال پشت سر هم میتونی قرص مصرف کنی بعدش باید قطعش کنی و به بدنت استراحت بدی

سوم اینکه این قرص کاملا هورمونی و به شدت مضره برای بدن و برای لذت جویی کس دیگه ای بدنتو هورموناتو روحیتو داغون نکن.

با قرص امکان نداذه باردار بشی مگر اینکه منظم نخوری. 

دستگاه زیاد مطمئن نیست چون ممکنه بیافته و متوجه نشی. 

شما که طبیعی جلوگیری میکنین خب اخرش کان دوم بزارید

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن