2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار یک جایی نباید تگ کنین برای حذف تاپیک لینک تاپیک رو توی خصوصی براشون بفرستید 

خصوصی یا تاپیک خودش؟

خطاب به یکی از کاربرا....ببخشید اشتباهی دستم خورد درخواست دوستی دادم.خودتون ردش کنید با عرض پوزش.....آقا هستم مشکل big head دارم،با خودم کنار نیومدم و روحیه ام......(خیلی افسرده شدم)........اگه دوست داشتی تو تاپیکام یه نظری درباره این قضیه بده شاید حرفت باعث عوض شدن مسیر زندگیم شه مرسی از مهربونیت 
خصوصی یا تاپیک خودش؟

خصوصی نیاز به درخواست دوستی نیست جای( ارسال پیام ) بزنید لینک تاپیکتونو روز های شنبه دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 10 صبح تا 15 عصر بفرستید ساعت 12 تا 14 تایم ناهارشونه و نیستن

😂✨

خصوصی نیاز به درخواست دوستی نیست جای( ارسال پیام ) بزنید لینک تاپیکتونو روز های شنبه دوشنبه و چهارشن ...

مرسی

فقط اینکه نمیشه یه تایم دیگه بفرستم خودش هروقت دید پاک کنه؟؟

خطاب به یکی از کاربرا....ببخشید اشتباهی دستم خورد درخواست دوستی دادم.خودتون ردش کنید با عرض پوزش.....آقا هستم مشکل big head دارم،با خودم کنار نیومدم و روحیه ام......(خیلی افسرده شدم)........اگه دوست داشتی تو تاپیکام یه نظری درباره این قضیه بده شاید حرفت باعث عوض شدن مسیر زندگیم شه مرسی از مهربونیت 
مرسی فقط اینکه نمیشه یه تایم دیگه بفرستم خودش هروقت دید پاک کنه؟؟

نه جز این تایم ها تایم دیگه ای هیجوره پاک نمیکنن هر یکی از این روز هام فقط یدونه تاپیکتونو حذف میکنن 

😂✨