2777
2789
عنوان

بچه ها بچه‌م سه سال نیمه م

396 بازدید | 14 پست

چند روز بود سرفه میکرد ولی خشک بود از دیروز خلطی بود فقط شب ها سرفه میکرد یه چند تا،،امروز شوهرم بردش دکتر فقط شربت کتوتیفن بهش داده حالا شبی بهش دادم یه ربع بعدش خوابید الان دو ساعته یه کله داره سرفه میکنه،،،چی بهش بدم الان دیگه خلطی ه،،یه چیزی بگین تا صبح که دوباره ببرمش

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور داری روشن کن . اگه نداری کتری قابلمه ای چیزی بزار رو گاز تا صبح روشن باشه خیلی به کمتر سرفه کردنش کمک میکنه. عناب داری یه ۱۰ تا ۱۵ تا رو با چاقو از وسط باز کن تو یک و نیم لیوان آب بریز بزار ده دقیقه بجوشه پودر ریش۰ه ۰شیرین ۰بیانم داشتی بریز نداشتچی یکم نبات بریز صاف کن بده بخوره واقعا عالیه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
بخور داری روشن کن . اگه نداری کتری قابلمه ای چیزی بزار رو گاز تا صبح روشن باشه خیلی به کمتر سرفه کرد ...

باسه عزیزم مرسی

دوش آب داغ رو باز کن بخار توی حموم جمع بشه بچه رو ببر با لباس توی بغلت نگهدار بذار اونجا نفس بکشه

نه بینی ش پاکه فقط سرفه داره زیاد

شربت آیورامی کودکان عالیه گیاهی هم هست.اگر فقط سرفه داره و علائم دیگه ای نداره بخور سرد بزار براش

ایورا می دادم فقط یه شب خوب بود دوباره شروع شد

سیب و پوست بگیر تحملش دربیاره با آب خیلی کم بذار بپزه حدودا ۱۰ دقیقه زمان میبره بده گرم گرم بخوره خی ...

باشه عزیزم ممنون

خاهر زاده منم همینطوری شد برد دکترگف ویروس جدیده چند روز سرفه س بعد تبدیل به خلط و تنگی نفس میشه و ف ...

اره همینطوره عزیزم دارو چی داد بهش