نمیدونم چرا سه سال تموم رنگخوشی ندیدم بهترین روزای زندگیم سر چند تا آدم از خدا بی خبر رفت زندگیمو پاشوندن آبرومو بردن پیش کل آشنا و فامیل منو کردن بده با گریه قسم دروغ و دروغ و بدحالی خودشونو کردن خوبه سیاست وضعیت مالی بدمو مسخره کردن کوبوندن سرم گدا هستی بعد من از خدا جواب میخواستم چی شد روز به روز وضعیتشون بهتر میشه پول براشون میباره من همینجور که گفتن بدترم میشم از قبل و کلی اتفاق بد بخاطر اونا بقیه تو زندگیم دخالت کردن به حرف اونا با همه سر جنگ افتادم واقعا همه جا شدم بده که به خودم ربط داره بی گناه بی گناه الان یه آدم تنها وضعیت بد مالی روز به روز بدتر میشه تو تموم کاراش گرست بعد نفرین من اونارو خوشبخت کرد دلم شکسته خیلی خیلی کاش خدا به دلم نگاه کنه من ازش خواستم حداقل موفق بشم خونه بخرم ولی تموم دراور زدم بستست خوشبخت و روز به روز داره براشون میباره پول آدمایی که واقعا بهم بد کردن سر کنایهاشون آبرومو الکی بردن عذابم دادن باید ببینم روز به روز بهترن و من چیکار کنم بچها برام دعا کنین دعا کنین برعکس چیزایی که همیشه کوبیدن سرم بشه دعا کنین که به خاک بشینن نه براشون بیاره با بلایی که سرم آوردن از ته دل میگم خدا بشنو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو نفرین نکن چون نفرین دو سر داره فقط برای خودت دعا کن
دعا چقدر کنم نمیشه دوستم ندارهخدا اونا که گفتن خونه نداری گشنه هستی و فلان من مستجرم همون جور گفتن هیچ وقت خونه نمیخرم اونا چرا بعد این حرفا و کاراشون بیشتر خدا بهشون برکت داد خوشبخت ترشون داره میکنه
زمین گرده خدا جواب همه رومیده صبرتحمل کن برو حرم زیارت فکرت مثبت کن مستاجری ایناهست همه درگیرن زندگی آدماها از دور قشنگه ظاهرنبین و اینکه همه زندگیت براکسی نگو ی جوری رفتارکن کسی نفهمه آدمهایی که راز زندگیت تاالان گفتی قیچی کن دیگه نگو راز زندگیت تومیتونی ازهمین الان شروع کن دوست قشنگم🌱💚