2777
2789
عنوان

بيبي چك مثبت وبتاي مشكوك ولك بيني

349 بازدید | 15 پست

بچه ها اگه كسي تجربه داره كمكم كنه دارم ازنگراني ميميرم...روز پريودم بيبي چك گذاشتم كه مثبت شد ولي نه پررنگ....سه روز بعد رفتم بتا دادم كه ١٣بود ورنج ازمايشگاه ٢٠ .... كه دكترم گفت مشكوكه گفت بعد٤٨ساعت ازمايشتو تكرار كن ....اما ازامروز لك بيني دارم قهوه اي رنگ ميشه بگين چي شده اونايي كه تجربه دارن 😞😔

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنبه تكرار ميكنم لك بينيم خيلي نگرانم كرده 

دوقشرازافراد،جامعه را تهديدميكنند:دسته اول كساني كه ادعاي سوادوتحصيلات دارندو دسته دوم افرادي كه به بيشعوري افتخارميكنند

عزیزم انشاءلله که باردار باشی اولین فرصت دوباره برو آز بتا بده.خاله من هم یه بار بی بی چکش مثبت شد رفت آزمایش داد مشکوک بود

ولی چند روز بعدش پریود شد.بعضی وقتا بارداری صورت میگیره ولی نطفه ضعیفه به خاطر همین خود به خود سقط میشه.

دقت کردی بعضی ها میگن مدیکور کاذب نشون میده؟ در صورتی که کاذب نیست.دقت بی بی چکش خیلی بالاس.بارداری صورت گرفته ولی نطفه ضعیفه بود. و طرف پریود میشه.و اصلا هم نمیفهمه باردار بوده

دقت کردی بعضی ها میگن مدیکور کاذب نشون میده؟ در صورتی که کاذب نیست.دقت بی بی چکش خیلی بالاس.بارداری صورت گرفته ولی نطفه ضعیفه بود. و طرف پریود میشه.و اصلا هم نمیفهمه باردار بوده

مدیکور واقعا خطا زیاد داره، چند ماه پیش واسه من مثبت نشون داد، بعد آز دادم منفی بود

ازهمين ميترسم اقدام اولم بود اينم ازشانس من😭

من هروقت مديكور استفاده كردم درست جواب داده 

انشاءالله که بارداری.تازه ماه اول اقدامت بود.این ماه نشد ماه دیگه حتما بارداری

ايشالله دعام كنين