2789

تو تاپیک قبلی گفتم چن شب پیش ی چی تو جم گفت ک شاید حرفی نبود ولی تو اون جم بهم برخورد یکم ناراحت شدم الان چند روز از مسافرت برگشتیم دریغ از ی کلمه حرف بدتر اون قیافه گرفته عادت کرده انقد رفتم منت کشی الآنم 4 شبه تنها تو اتاق می‌خوابه درم میبنده دوبار دیدم خودارض... کرده خیلی حالم گرفتس شب متوجه شدم ولی اهمیتی ندادم الان چیکار کنم بنظرتون خیلی حالم بده ینی من حق ندارم حتا ی بار ناراحت بشم بازم رفت تو اتاق درم بست

خدایا شکرت ❤️🙏

دیدی چیز کرده هیچی نگفتی بهش؟

چجوری متوجه شدی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشونه این مردا واقعا

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

چ پرروو

ولی ببین هر موقع ناراحت شدی قهر نکن بگو حرفتو بزن شاید اگه ناراحتیتو به زبون میوردی قهر ادامه دار نمیشد

💕🧚‍♀️                                               

دیدی چیز کرده هیچی نگفتی بهش؟ چجوری متوجه شدی؟

خب آدم حس می‌کنه دیگ اصلن شبا عادت ندارع گوشی نگا کنه ولی سر شب میزنه شارژ میشه دیگ می‌ره تا اتاق تا ساعت 4 صب

خدایا شکرت ❤️🙏