2777
2789

حالا خودشم مویی رو سرش نمونده بنظرتون حرفش ناراحت کننده س یامن حساسم ؟من حتی جرات نظردادن ندارم میگم نکنه کسی ناراحت بشه چون اردل شکستن بیذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن پرپشته دیگ نمیدونم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بله 

من ناراحت میشم

من چون شیر میدم موهام میریزه کسی بم بگه جوابشو میدم ولی ناراحتم میشم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اره پ خوسحال میشم

انقد گریه کردم ک نگو خب من ریزش هورمونی دارم واقعا بااین قضیه کناراومدم جدیدا هم سرم داره خالی تر میشه فرق سرم بازشده ولی واقعا دلم شکست ازش