2777
2789
عنوان

نمیتونم با هر کسی صمیمی بشم

64 بازدید | 10 پست

بچه ها در واقع مشکل اصلیم اینه که نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم که صمیمی بنظر بیار یا باید درباره ی یه جیزی چجودی حرف بزنم چیا باید بگم حتی بعضی وقتا با مهمترین فردای زندگیمم مث غریبه هاعم به خاطر این خیلی ضربه های زیادییی دیدم:((مثلا دوست دارم خشرو خنده رو باشم با اعتماد به نفس که راحت میتونه ارتباط بگیره و قشنگ حاضر جواب درباره هرچی حرفی داره که بگه؟ میشه کمکم کنین بگین باید دقیقا چیکار کنم؟به خاطر امین کل زندگیم زیر رو شده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو هم من اضطراب آب شدید دارم بخاطر همین اضطراب زندگی و درسم بهم ریخته بنظرت پیش روانشناس برم یا روانپزشک؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
تورو نمیدونم ولی من به خاطر ضربه هایی که خوردم دیگه نمیتونم صمیمی باشم. یعنی نمیشه.... هرکاری میخوام ...

اتفاقا منم بعصی از دوستای خیلی صمیمیم که به خاطر یه دختر دو روزه ولم کردن بیشتر وقتا خشم نمیاد با کسی صمیمی شم..

موقع صحبت با شخص مقابل باید به چشماش نگاه کنی وبهتر شمرده صحبت کنی سعی کن توجمع ساکت نباشی وتوصحبتام ...

اینارو تقریبا میدونم ولی خب مشکل اصلیم اینه باید درمورد چی صحبت کنم

اینارو تقریبا میدونم ولی خب مشکل اصلیم اینه باید درمورد چی صحبت کنم

هرچی اون دیگه به موقعیت بستگی داره سعی کن مطالعه کنی اطلاعاتت زیاد باشه مثلا اگه بچه  داره طرف راجع به بچش بپرس ویا درمورد غذا ولباس ...